304 tilskuere, trengsel å tribunen og popstjernen Sandra Lyng dukket opp uanmeldt for å synge nasjonalsangen, eller i hvert fall første vers. Og det gjorde hun følsomt og innlevelsesfullt til publikums entusiastiske respons.

– Noe slikt har jeg aldri vært med på før, medga popstjernen som heller ikke er veldig ishockey-interessert.

– Jeg har aldri sett en hel kamp tidlige, men Erik (Mortvedt, fra rapduoen Erik og Criss, og stifter av hockeylaget. red.anm.) og jeg ble venner da vi deltok i TV-programmet «Det sterke kjønn» i fjor. Så da han spurte, måtte jeg si ja. Dette er jo bare moro, fortalte Idol-deltageren, programlederen, men først og fremst sangeren til Budstikka.

Nytt og friskt

Det helt nystartede laget Jar 2 (etter fire øvingskamper red.anm.) hadde sin første offisielle kamp søndag.

Foreløpig er laget solid plantet i nede i 4. divisjon, og har som mål for sesongen å sette publikumsrekord i Jar Isforum, og det er all grunn til å tro at det vil laget klare:

De 304 unge og enda yngre, som møtte forventningsfullt opp, satte en stemning på toppnivå.

Ordfører Lisbeth Hammer Krog fikk æren av å gjøre det seremonielle droppet før kampen mellom Jar 2 og gjestene fra Ullensaker satte i gang.

Heller ikke hun noen kjenner av idretten.

– Jeg tror jeg har vært på en hockeykamp tidligere med Lene (Conradi, ordfører i Asker. red.anm.), minnes hun.

– Men se på denne gjengen her da! Det er et fantastisk lokalt engasjement, sprudler Hammer Krog om de fullsatte tilskuerbenkene.

Jar 2 fryktet selv at laget skulle bli felt av overtenning etter den stilfulle sesongåpningen. Likevel endte lagets første kamp med seier 5–4 mot Ullensaker Flyers.