Skip to main content

VM-spiller forlater Frisk

Max Krogdahl forlater Frisk til fordel for svensk ishockey.

Max Krogdahl forlater Frisk til fordel for svensk ishockey. 

FINN ERIKSEN

Landslagsspilleren Max Krogdahl (22) bryter kontrakten med Frisk Asker og reiser til svensk ishockey.

Det ble klart onsdag, dagen etter at de norske VM-spillerne kom hjem fra VM i Latvia, og spillerne fikk reise hjem uten å måtte oppholde seg på karantenehotell

Max Krogdahl imponerte for det norske laget i mesterskapet, og backen som opprinnelig hadde kontrakt med Frisk i ett år til, forlater nå Asker til fordel for Allsvenskan-klubben Västerviks. Det er det nest øverste nivået i Sverige.

Da den norske serien ble avsluttet og sluttspillet avlyst, valgte også 22-åringen, som begynte karrieren i Holmen, å reise til England og Coventry for å sikre seg verdifull matching og en VM-plass. Han spilte i fem uker for Coventry Blaze.

I England levde Krogdahl i en hockeyboble, og ble blant annet koronatestet hver dag i de fem ukene han var der.

Storvokst

– Max er en storvokst back med det defensive som sin fremste styrke. Det er en spiller som vet hva han er god på, sier Emil Georgsson, sportssjef i Västerviks til klubbens hjemmeside.

– Det å spille i Allsvenskan kommer til å gi ham muligheter til å utvikle seg i et godt miljø. Vi fulgte Max under VM med Norge, og han gjorde et godt første mesterskap for landslaget, sier han

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.