Skip to main content

Tre Frisk Asker-backer skadet to uker før CHL-starten

Henrik Ødegaard spilte flere av NM-finalene med brudd i hånden. Mot Vålerenga skal han ha fått et slag på den samme hånden. Her fra feiringen av NM-gullet i april, med gips på hånden. 

Foto: Knut Bjerke

Drøye to uker før laget skal ut i Champions Hockey League, måtte tre backer forlate isen med skader i en treningskamp mot Vålerenga. 

Frisk Asker-trener Vidar Wold forteller at treningskampen mellom Frisk Asker og Vålerenga til tider ble mer amper enn den burde vært. Christian Kåsastul måtte forlate isen med en lårhøne, Max Krogdahl ble tatt av isen grunnet frykt for hjernerystelse – mens Henrik Ødegaard skal ha blitt slått på samme hånden hvor han pådro seg et brudd i finaleserien i april. 

Alle tre skal ifølge Wold være klare for spill etter noen dager restitusjon. 

– Det er små skavanker på spillerne, men det er klart at når vi går inn i en treningskamp med syv backer forventer vi ikke å avslutte med tre, sier Wold, som i tillegg til tre skader fikk Victor Björkung utvist i den tredje perioden.

Om drøye to uker spiller Frisk Asker sin første kamp i CHL. 

81 utvisningsminutter

Hele 81 utvisningsminutter ble delt ut i søndagens kamp, langt mer enn normalt i en treningskamp – hvor det ikke spilles om poeng. Wold mener at det i utgangspunktet er positivt med høy intensitet i treningskamper, men at spillerne må være fornuftige. 

– Det er innafor så lenge man følger reglene, men det er lov å bruke hodet litt også, spesielt med tanke på at vi har CHL i nær fremtid. Det var nok et lite resultat av en overtenning fra lagene, ettersom dette var første kamp for sesongen. Vi opplevde at Vålerenga var veldig på fra start, og vi ble nok tatt på senga av at de var såpass påskrudd, sier Wold.

– Idioti

Frisk Asker kommer ikke til å diskutere tenningsnivået i kampen med Vålerenga, som de også møter i treningskamp 25. august. 

- Vi skal ikke starte slik. Det eneste vi reagerer på er slashingen på Ødegaard, på hånden han nettopp har brukket. Det irriterer oss, fordi er idioti, sier Wold, som presiserer at det ofte er temperatur nå de to lagene møtes.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.