Skip to main content

Toppscorer tar to nye år i Frisk Asker

Viktor Granholm blir med Frisk Asker i to nye år.

Viktor Granholm blir med Frisk Asker i to nye år. 

Foto: Trine Jødal

Jar-gutten Viktor Granholm (23) har ingen planer om å forlate Frisk Asker.

Onsdag ble det klart at 23-åringen har skrevet under på en ny avtale med Askers stolthet på ishockeybanen. I to nye år skal løperen spille for de oransje fra Asker.

Dermed blir han også med inn i klubbens nye tidsalder i den nye ishallen på Risenga, som etter planen skal stå ferdig helt på slutten av 2021.

– Jeg er veldig glad for å fortsette karrieren min i Frisk Asker. De neste årene blir veldig spennende og jeg føler jeg kan utvikle meg videre her. Jeg tror vi har en god mulighet til å vinne enda mer med dette laget, sier Viktor Granholm til klubbens hjemmeside.

Over 300 kamper

Han har allerede rukket å spille over 300 kamper for Asker-klubben. Spilleren, som har scoret 15 mål (det samme antall som Stjernens Andreas Heier, og er mest i ligaen) for klubben så langt denne amputerte sesongen, gleder seg til fortsettelsen.

– Vi har en ekstremt fin gruppe, som jeg er veldig glad for å være en del av. I tillegg skal vi snart inn i en ny arena, så jeg gleder meg veldig til å ta fatt på de neste to sesongene i Frisk-drakten, sier han.

– Vi er veldig glad for at Viktor har valgt å sette signaturen sin på en ny kontrakt med klubben og fortsette karrieren sin hos oss. Han har hatt en enorm utvikling, og har de siste to sesongene vist seg å være blant eliten av norske spillere i eliteserien, sier leder av sportskomiteen, Dag Høyem.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.