Skip to main content

Sjokktap for Frisk mot Narvik: – Ikke bra nok

Nicklas Dahlberg og Frisk Asker tapte for Narvik.

Nicklas Dahlberg og Frisk Asker tapte for Narvik. 

Foto: EVA GROVEN

Etter åtte strake seiere, tapte serieledere Frisk Asker for bunnlaget Narvik etter forlengelse.

NARVIK – FRISK ASKER 2–1 (etter forlengelse)

Frisk slet voldsomt da de møtte bunnlaget Narvik i den første av helgens to kamper lørdag. Serielederen Frisk vant til slutt 2–1 over eliteseriens bunnlag

Søndag møttes de to lagene igjen i Nordkraft Arena i Narvik.

Det gikk enda verre for Frisk Asker. 

Hjemmelaget sjokkerte nemlig Asker-laget, og vant 2–1 etter at kampen gikk til forlengelse.

– Det er klart at det å tape mot Narvik ikke bra nok av oss. Vi fikk en advarsel i går, og vi viste at det ikke ville bli noen walkover, sier Frisk-trener Jan André Aasland til Budstikka etter nedturen i nord. 

Sjokkerte i forlengelsen

Den første perioden var en rimelig kjedelig affære i Narvik. Det nærmeste var en stolpeskudd fra Frisk Asker-toppscorer Bobby Macintyre.

I midtperioden scoret begge lagene ett mål hver. Tim Robin Johnsgård sendte Narvik i ledelsen, før Endre Medby utlignet bare sekunder senere i overtallsspill. 

Den siste perioden forble målløs, før altså Konsta Mäkinen banket inn 2–1 i forlengelsen på et skudd som Nicklas Dahlberg i Frisk-målet hadde tatt på en god dag.

– Jeg synes det var et bra skudd, men jeg tror også at Dahlberg helst ville tatt det skuddet, sier Frisk Asker-treneren.

Ikke bra nok

– Vi scorer tre mål på to kamper her oppe, og det er selvfølgelig ikke bra nok. Det sa jeg også til spillerne etter kampen. Nå må vi hjem på jobb og øke produksjonen, sier Aasland.

– Vi blir for overspillende og vi skaper også for lite muligheter. Men vi var også klar over at Narvik ikke var noen enkel jobb her oppe, sier Aasland.

– Men dette er det desiderte topplaget mot det soleklare bunnlaget?

– Det er klart, dette er en kamp vi skal vinne, men vi gjør det ikke. Det er ikke bra nok, oppsummerer Aasland.

– Jeg synes likevel ikke vi gjør en veldig dårlig kamp heller. Men vi er for dårlige i overtallsspillet, og vi skaper for lite. Da blir det vanskelig å vinne, sier Aasland.

Frisk neste kamp er hjemme mot Manglerud Star 13. desember.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.