Skip to main content

Signerte toårskontrakt med Frisk Asker

Joakim Opsahl signerte toårskontrakt med Frisk Asker.
Foto: FINN ERIKSEN

Juniorspiller Joakim Opsahl har skrevet sin første kontrakt med Frisk Asker. 

18-åringen spilte to kamper for Frisk Asker forrige sesong, og denne sesongen har han økt antallet med ytterligere seks kamper. Nå belønnes Joakim Opsahl med en toårskontrakt. 

Kontrakten starter 1. mai 2020. Frem til det skal han fortsette å være en del av klubbens U21-lag. For Frisk Askers seniorlag har Opsahl notert seg for en målgivende pasning, i kampen mot Stjernen høsten 2019. 

Fulgt nøye

Daglig leder Nicolay Sørensen forteller til klubbens hjemmeside at de er godt fornøyd med å signere den 196 centimeter høye backen. 

– Joakim har vi fulgt opp gjennom juniorårene i klubben, og vi har likt utviklingen hans. Det er selvsagt ekstra hyggelig å kunne signere en ung spiller som kommer opp gjennom egen junioravdeling, og det føyer seg fint inn i planen som vi har i klubben, sier en fornøyd Sørensen.

Landslagsspiller

Opsahl spilte for det norske U20-landslaget høsten 2019, hvor Norge tapte alle tre kampene mot Slovakia, Tyskland og Sveits. For U21-laget til Frisk Asker har backen notert seg for 9 mål og 10 målgivende pasninger gjennom 29 kamper. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.