Skip to main content

Mats (18) etter ulykken: – Setter stor pris på alle støttende meldinger

Mats Hildisch ble alvorlig skadet etter hockeykamp lørdag 17. oktober 2020.
Mats Hildisch ble alvorlig skadet etter hockeykamp lørdag 17. oktober 2020.
FOTO: PRIVAT

Mats Hildisch pådro seg en alvorlig skade under en ishockeykamp i Askerhallen i helgen. På sosiale medier takker han for støtten. 

Det er gjennom sin egen Instagram-profil at ishockeyspilleren takker for støtten:

«Som mange av dere vet har jeg fått en alvorlig skade. Under en hockeykamp fikk jeg brudd i nakken og en skade på ryggmargen. Jeg blir nå flyttet til et rehabiliteringssenter på mandag, og er klar for å jobbe mere enn noen gang. Jeg setter utrolig stor pris på alle støttende meldinger og dere er gull å ha i denne situasjonen. #7»

Tallet 7 har blitt flittig brukt i sosiale medier etter ulykken. Tallet er spillerens eget draktnummer i Frisk Asker. 

Ulykken, der Hildisch pådro seg et nakkebrudd og en permanent ryggmargsskade etter å ha kollidert med motstanderens mål, skjedde under en U21-kamp mellom Frisk Asker og Lørenskog lørdag. Hildisch har denne sesongen trent og spilt mye med elitelaget. 

Han ble operert natt til søndag, og mandag sendte Frisk Asker ut pressemelding med budskapet om at spilleren har fått en permanent ryggskade og er lammet etter ulykken.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.