Skip to main content

Koronasmitte i Stjernen – kampen mot Frisk utsatt

Det er koronasmitte i Stjernen (røde drakter), og dermed blir kampen mellom Frisk og Stjernen i Askerhallen tirsdag avlyst. Spillerne på bildet har ingen ting med den aktuelle saken å gjøre. .

Det er koronasmitte i Stjernen (røde drakter), og dermed blir kampen mellom Frisk og Stjernen i Askerhallen tirsdag avlyst. Spillerne på bildet har ingen ting med den aktuelle saken å gjøre. .

Foto: Kjetil Olsen Vethe

Stjernen og Sparta har koronasmitte i laget. Dermed blir Frisk sine kamper mot Stjernen tirsdag og lørdag, samt borte mot Sparta 12. januar utsatt. 

Det var ishockeyklubben Stjernen som opplyste om den mulige koronasmitten i laget mandag. Det gjorde de på sine nettsider:

«Stjernen Hockey Elite informerer med dette om at en A-lagspiller har testet positivt for covid-19 på en hurtigtest. Det er beheftet en usikkerhet med hurtigtesten og klubben avventer endelig testresultat innen kort tid. Andre spillere har symptomer, men prøvesvar foreligger enda ikke.» 

De publiserte pressemeldingen på sine nettsider mandag 4. januar, klokken 15.14.

Klokken 16.15 opplyste daglig leder i Frisk Asker, Nicolay Sørensen, at kampene mot Stjernen, tirsdag og lørdag (i Fredrikstad), samt bortekamp mot Sparta tirsdag, er utsatt. Sparta fikk tidligere mandag bekreftet at to av deres spillere var smittet av koronaviruset

– Stjernen har bekreftet at spilleren har testet positivt på koronaviruset. Dermed blir kampen tirsdag i Askerhallen utsatt, sier Sørensen.

Torsdagens hjemmekamp mot Grüner i Askerhallen skal etter alle solemerker spilles.

– Vi får håpe at det ikke skjer noe med den, sier Sørensen.

Testet 12 spillere

Frisk Asker har så langt ikke hatt noen spillere som er smittet av koronaviruset, opplyser Sørensen.

– Vi har testet 12 spillere, men ingen har fått en positiv test, sier han.

– Vi tester jo spillere bare de har en buse i nesen. Selv om vi vet at de trolig ikke har smitte, tester vi dem likevel. Det er bra, sier Nicolay Sørensen.

Vi tester jo spillere bare de har en buse i nesen
Nicolay Sørensen, daglig leder i Frisk Asker

Det er fortsatt usikkert når de utsatte kampene skal spilles.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.