Skip to main content

Frisk sjanseløse i Champions League

Henrik Fayen Vestavik og resten av Frisk Asker-guttene fikk bank hjemme i Askerhallen tirsdag kveld.

Henrik Fayen Vestavik og resten av Frisk Asker-guttene fikk bank hjemme i Askerhallen tirsdag kveld.

Foto: EVA GROVEN

Frisk stilte med ni spillere født på 2000-tallet i hjemmekampen i Champions Hockey League. Oppgaven mot polske Jastrzebie ble for voksen for Asker-laget. 

FRISK ASKER-JKH JASTRZEBIE 3–7

– I dag var det flatt i 60 minutter, det er kanskje den dårligste kampen vi har gjort i år, sukker Frisk-trener Vidar Wold etter Frisk siste kamp i Champions Hockey League. 

– Vi møtte et seniorlag. Det var flatt over hele linjen og det er fryktelig kjedelig. Boder hoder og bein har lyst til å vinne, men vi ble jobbende i motbakke direkte, legger han til. 

Frisk fikk overtallsspill tidlig i kampen, men klarte ikke utnytte det. I stedet smalt det bakover før det var spilt åtte minutter av kampen. Lukasz Nalewajka sendte bortelaget i føringen. 

Gjestene var det klart beste laget i åpningen av kampen og Henrik Fayen Vestavik i Frisk-målet måtte hente frem den ene redningen etter den andre. 

Etter 14.11 smalt det igjen. Siarhei Bahaleisha skjøt fra skjøt fra blålinjen og pucken i nettet til 0–2 for polakkene. 

Gjestene fortsatte å kjøre på å var veldig nære på å øke ledelsen ytterligere, men Frisk kom seg til pause med kun to baklengs. 

Skuddstatistikk 1. periode: 4–10. 

2. periode

Polakkene dominerte både på tribunen og på isen i Askerhallen. Etter tre minutter og syv sekunder av 2. periode gikk gjestene opp til 0–3. To minutter senere sto det 0–4. Da virket det som det skulle bli stygt i Askerhallen, men Jimi Juronen pumpet litt håp i Asker-guttene da han klinket pucken i krysset til redusering 1–4.

Etter det skiftet kampbildet litt. Frisk klarte å skape mer, hadde flere muligheter til å redusere ytterligere, men flere mål ble det ikke i midtperioden.

Skuddstatistikk 2. periode: 6–10

3. periode

Frisk dundret rett i angrep og hadde en kjempesjanse ved Viktor Granholm og Anders Bastiansen. Sekunder senere var det Mats Frøshaug som hadde en god skuddmulighet, men den polske målvakten fikk så vidt avverget. 

Etter 6.33 av perioden førte fomling i Frisk-forsvaret til at gjestene gikk opp til 1–5 og siste rest av spenning var over. 

Etter 52.21 lå pucken i Frisk-nettet for sjette gang. 

Et drøyt minutt senere reduserte Frisk til 2–6 da Magnus Geheb ble frispilt foran motstandernes målvakt. Bare 29 sekunder reduserte Frisk ytterligere en gang, denne gangen var det ved Niklas Nevalainen. 

Frenks Razgals scoret polakkenes syvende mål og sørget for at sluttresultatet ble 3–7. 

Skuddstatistikk 3. periode: 4–17 

Frisk Asker 3

JKH Jastrzebie 7

Ishockey, CHL

Perioderesultater: 0-2, 1-2, 2–3

Mål:

1. periode: 0–1 (6.53) Łukasz Nalewajka, 0–2 (14.11) Siarhei Bahaleisha

2. periode: 0–3 (23.07) Radek Najelawka (Yauheni Kameneu, Arkudiusz Kostek), 0–4 (25.10) Roman Rac (Ruslan Bashirov, Egils Kalns), 1–4 (27.20) Jimi Kuronen (Mats Frøshaug, Mikkel Seiergren Christiansen)

3. periode: 1–5 (46.33) Egils Kalns (Ruslan Bashirov), 1–6 (52.21) Arturs Sevcenko (Samuel Mlynarovic), 2–6 (53.49) Magnus Geheb (Anders Bastiansen, Viktor Granholm), 3–6 (54.18) Niklas Nevalainen (Eskil Wold, Fredrik Bjørndal, 3–7 (55.19) Frenks Razgals (Pavlovs)

Skuddstatistikk: 14–37 (4-10, 6-10, 4-17)

Foto: EV AGROVEN
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.