Skip to main content

Frisk-nedtur i treningskamp

Frisk Asker tapte 4-3 etter forlengelse for Sparta Sarpsborg i Askerhallen lørdag. Bildet er fra en tidligere kamp.

Frisk Asker tapte 4-3 etter forlengelse for Sparta Sarpsborg i Askerhallen lørdag. Bildet er fra en tidligere kamp.

Foto: Knut Bjerke

Frisk Asker fikk ingen opptur hjemme mot Sparta Sarpsborg lørdag.

Asker-lagets andre treningskamp i oppkjøringen til sesongen ble spilt lørdag i Askerhallen.

I den første treningskampen fredag i forrige uke, vant Frisk 5-4 over Ringerike.

Lørdag ble det ingen ny seier da Sparta tok turen til Askerhallen. Kampen endte 3-3 etter tre perioder, men Sparta sikret seieren i spilleforlengningen.

Tidlig bakpå

Frisk slapp inn kampens første mål etter drøyt syv minutters spill. Gjestene økte til 2-0 fire minutter senere, før hjemmelaget reduserte ved Hampus Gustavsson. 1-2 var også stillingen etter den første perioden.

I midtperioden økte Sparta først til 1-3 før Frisk våknet for alvor. Først ble det redusering på straffeslag ved Victor Granholm, før samme mann utlignet til 3-3 like før perioden var slutt. Dermed var lagene like langt før de siste 20 minuttene.

I den siste perioden klarte ingen av lagene å få nettsus, og det måtte dermed forlengning til for å få en avgjørelse. Den brukte gjestene best og sikret seier 4-3.

Dette er den andre treningskampen til Frisk Asker denne sesongen, av i alt fire treningskamper Frisk skal spille før de kaster seg ut i CHL og seriespill. I de to siste kampene skal de møte Vålerenga og Stjernen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.