Skip to main content

Frisk møter Oilers: – Vi er bedre mot sterke motstandere

Jan André Aasland er tankefull foran oppgjøret mot Oilers. 

FOTO: KARL BRAANAAS

Frisk Asker håper de kan blir den første klubben som påfører Stavanger Oilers nederlag i ordinær tid. 

– Det er klart vi har muligheten til å slå Stavanger Oilers. Men det blir selvfølgelig tøft. Det er et veldig godt lag, spesielt hjemme, sier Frisk Asker-trener Jan André Aasland.

Tirsdag reiser mannskapet hans til DNB Arena og Stavanger for å forsøke å bli den første klubben som slår serielederen i ordinær spille tid denne sesongen. Kun én gang så langt i år har Oilers gått av isen uten tre poeng. Det var da de tapte på straffeslag for Storhamar.

– De spiller med høyt press og veldig høy intensitet i åpningen av kampene. Oppgaven vår blir å stoppe dem i den perioden av kampen. Samtidig vil det skape rom for oss, og de må vi utnytte, sier Aasland.

Bedre mot de beste

Etter en fantastisk start på sesongen, har det buttet litt for de regjerende mestrene Frisk Asker. To strake tap for Sparta og Storhamar hjemme sist lørdag. 

– Jeg synes vi har hatt en tendens til å spille godt mot de beste lagene, samtidig som vi har senket oss når vi har spilt mot lag som for eksempel MS og Sparta. Vi er nødt til å finne litt mer stabilitet, sier han.

Etter kampen mot Stavanger tirsdag, møter Frisk Asker Narvik torsdag og Grüner til helgen, før de går inn i en landslagspause.

– Det hadde vært fint å gå inn i den pause med en god følelse, sier Frisk Asker-trener Jan André Aasland.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.