Skip to main content

Følg Frisk Asker mot Stjernen her

Endre Medby og resten av Frisk-laget er klare for kamp mot Stjernen i Stjernehallen i Fredrikstad. Kampen starter 18.30. 

Foto: Knut Bjerke

Frisk Asker kan ta tabelltoppen ved poengfangst mot Stjernen. Kampen kan du følge her.

Stjernen – Frisk Asker: 1-4 (0-1, 0-3, 1-0)

Asker-laget har hatt en god sesongstart så langt og ligger à poeng med serieleder Vålerenga. Med poeng i Fredrikstad vil tigrene fra Asker trone øverst på tabellen. 

Thomas Valkvæ Olsen, Fredrik Lystad Jacobsen og Sondre Bolling Vaaler er tilbake fra lengre skadeavbrekk. Dermed får den tidligere SHL-spilleren Valkvæ Olsen sin første kamp for Frisk etter returen til moderklubben. 

Toppscorer Hampus Gustafsson er derimot ute med en skade han pådro seg mot Grüner. Dermed går han glipp av kampen mot sin tidligere klubb. 

Følg kampen her: 

60.00: Kampen er over og Frisk troner øverst på tabellen! 

58.46: Høy temperatur mot slutten av kampen! Eskil Wold og Brett Thompson går i tottene på hverandre, usikker på hva bakgrunnen er. Begge går i utvisningboksen, mens Eskil Wold blør neseblod. Dytter en papirbit oppi neseboret. Bobby MacIntyre slår også følge med Wold. 

57.48: Dette går mot Frisk Asker-seier. En veldig god kamp fra bortelaget, spesielt andre periode er nok noe trenerduoen Wold og Aasland er fornøyd med etter kveldens kamp. 

55.40: Frisk kommer 2 mot 1! Bastiansen venter og venter før han slipper pucken til Eskil Wold, som stormer inn foran mål. Arntzen i Stjernen-målet har vært strålende i dag og er med på notene. 

52.27: Tominutter på Trnavsky for obstruksjon. Overtall til Frisk Asker nå.  

45.40: Valkvæ Olsen, Mikael Dokken og Viktor Granholm får alle hver sin mulighet alene med Arntzen i Stjernen-målet, men til ingen nytte. 

41.49: 1-4! Björkung får først en utvisning for høy kølle. Det overtallet bruker Stjernen godt og Andreas Heier setter pucken forbi Nicklas Dahlberg. 

40.00: Kampen er i gang igjen og vi er klare for siste periode. 

Andre periode:

40.00: Perioden er over. En vanvittig god periode av Frisk Asker, som vinner andreperioden 3-0. Stjernen er energiløse og det virker nærmest som at de har gitt opp. 

36.40: Skulle nesten tro det var overtall til Frisk. Okkuperer Stjernens sone i over minuttet. Eskil Wold, Viktor Granholm og Magnus Geheb får alle sine muligheter på Arntzen, som ikke har noen enkel kveld i Stjernehallen i kveld. Unggutten står imot. 

33.37: Frisk med mange gode muligheter. Bastiansen, Valkvæ Olsen og Dokken har kan øke Frisks ledelse, men Arntzen i Stjernen-buret står i mot. 

30.52: Dette blir bare mørkere og mørkere for Stjernen. Nok en tominutter når Ponomarenko må i fryseboksen for holding. 

29.45: 4-0! For en prestasjon av forsvarsspiller Björkung! Mottar en pasning på vei inn i offensiv sone. Skuddet er kjapt, rapt og velplassert fra svensken. Enorm kamp av gjestene så langt.

27.07: Stjernen med flere gode skuddmuligheter, men Dahlberg står godt og redder alt Stjernen-spillerne slenger mot han. 

23.38: Stjernen skaper ikke all verden og Frisk er fulltallige igjen. 

21.38: Utvisning til Frisk. Hadde spilt litt lenge fulltallige nå, da får Björkung en tominutter for holding. Korrekt idømt, svensken holder langs vantet. 

21.06: 3-0! Bobby MacIntyre må bare døpes om til «The Flash»! Setter full fart langs høyrekanten sin og flyr forbi Stjernens forsvarsspiller. Deretter setter han den enkelt forbi Hanneborg. Stjernen bytter keeper!

20.29: Da er vi i gang igjen!

20.29: Ismaskinen er ute på isen. Dommerne og spillerne er misfornøyd med jobben som er gjort langs vantene, da blir det en «walk of shame» for ismaskinen.

20.29: Pangstart for Frisk! Og det er Thomas Valkvæ Olsen som scorer i debuten. Et vanvittig godt plassert skudd fra den hjemvendte sønn. Fra skrått hold setter han pucken over skulderen til Hanneborg og i nærmeste kryss. 

20.00: Kampen er i gang igjen!

Første periode: 

20.00: En utvisningsfylt periode er over. Stjernen er best, mens Frisk sliter med å skape noe offensivt. To stolpetreff fra Stjernen. Frisk noe heldige som leder i denne kampen. 

18.49: Skulle nesten tro det var slutten av elgjakten, for fryseboksen fylles opp i denne kampen! Enda en utvisning og nok en gang på Stjernen. Nytt overtall til Frisk. 

18.36: Håpløst overtallsspill fra Frisk. Får ikke et skudd på mål og bruker nærmest mer tid i egen sone, enn i offensiv sone. 

16.36: Og bonanzaen fortsetter! Enda en tominutter og denne gangen må Stjernens Reichenberg i fryseboksen for holding. 

14.18: Omtrent første gang i kampen er lagene 5 mot 5. Totalt ti utvisningsminutter i kampens første kvarter. 

12.18: Har du sett! Enda en tominutter. Krogdahl holder en Stjernen-spiller. Fryktelig urutinert av backen, men fortsetter dette blir vi ikke ferdig før til helgen. 

12.07: Nok en utvisning! Dette kan bli en fryktelig lang kveld i Stjernehallen. James DeHaas får for en krysstakling på Bastiansen.

10.35: Stolpetreff! Hjemmelagets Brett Thompson treffer klokkereint i metallet bak Dahlberg. Der er Frisk heldig. 

10.23: Nok en tominutter, nok en gang for holding og nok en gang en Frisk-spiller som må i boksen. Victor Björkung får for å holde en Stjernen-spiller i egen sone. Virker litt billig, ifølge kampens kommentatorduo.

09.40: Et Stjernen-overtall hvor hjemmelaget setter Dahlberg på flere prøver, men svensken svarer på alt som kommer hans vei. 

07.40: Så må Granholm i fryseboksen for holding. Overtall til Stjernen. Frisk har vært gode i undertall så langt i år. 

07.03: 1-0 til Frisk Asker! Det tok bare noen sekunder før Medby sender Frisk i ledelsen med et knallhardt slagskudd. Målgivende på Victor Björkung og Bobby MacIntyre.

06.52: Utvisning for Stjernen! Frisk får overtall når Hallström holder en Frisk-spiller. 

05.30: Granholm vinne pucken høyt i Stjernens sone. Spiller til Jimi Kuronen som står helt alene midt foran mål. Pucken sklir av køllebladet til finnen i avslutningsøyeblikket. Der må Kuronen prestere bedre!

02.54: Frisks poengkonge får en god mulighet. Bobby MacIntyre er plutselig alene med Jørgen Hanneborg, men Stjernens sisteskanse redder skuddet med beina. 

02.00: Stjernen med en god mulighet, men skuddet fra Leavens blir reddet av Frisks Nicklas Dahlberg. 

00.00: Kamper er i gang! Anders Bastiansen og Frisk vinner droppen!

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.