Skip to main content

Fikk sparken i Frisk, nå har han fått ny jobb

Scott Hillman har fått ny jobb i USA. I fjor fikk han sparken i Frisk Asker.

Foto: KNUT BJERKE

Han fikk sparken i Frisk Asker og saksøkte klubben. Nå har Scott Hillman fått nye jobb i USA. 

45-åringen er nå ansatt som assistenttrener for ishockeylag  for herrer ved universitetet i Maine. 

Det bekrefter universitet på sine nettsider for ishockeylaget. 

«Scott Hillman er ansatt som frivillig assistenttrener for  ishockeylaget på herresiden til Universitet i Maine. Hillman begynner som trener for Black Bears etter ti år som hovedtrener i profesjonell ishockey og åtte år som profesjonell spiller» skriver universitetet.

- Jeg har tidligere trent collegeishockey i ti år tidligere, og jeg er nå  takknemlig overfor hovedtrener Red Gendron, Ben Guite, Alfie Michaud og universitet i Maine Black Bears for denne muligheten, skriver Scott Hillman på Twitter. 

Ingen suksess i Asker

Hillman ble ansatt som Frisk Asker-trener i forkant av 2018/19-sesongen. Men det ble ingen suksess for canadieren i Askerhallen. Før jul 2018 fikk han sparken, og ble erstattet av assistenten Jan André Aasland, som senere  (sammen med Vidar Wold), tok klubben til et sensasjonelt NM-gull.

Saksøkte Frisk

Hillman var sjokkert etter avskjeden, og på nyåret ble det klart at han saksøkte Frisk Asker for nærmere halvannen million kroner.

– Jeg hadde en toårsavtale med klubben, og jeg mener fortsatt at de bør oppfylle den kontrakten jeg opprinnelig hadde. Jeg har aldri opplevd noe slik som dette etter 18–19 år i profesjonell ishockey, sa han til Budstikka da.

I midten av juni ble det imidlertid klart at Scott Hillman trakk søksmålet mot klubben etter et forlik.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.