Skip to main content

Asker-gutter fyller opp landslaget

Viktor Granholm er en av mange Asker-gutter i troppen som reiste til Danmark for VM-oppkjøring.

Viktor Granholm er en av mange Asker-gutter i troppen som reiste til Danmark for VM-oppkjøring. 

Foto: Trine Jødal

Flere spillere fra Asker var med da landslaget i ishockey fredag reiste til Danmark for å begynne VM-oppkjøringen. 

– Jeg gleder meg enormt til å komme i gang nå, og tror gutta også er klare for at det endelig skal skje noe, sier landslagssjef Petter Thoresen til hockey.no.

Landslaget skal trene i Danmark i en snau måned frem til VM begynner i Latvias hovedstad Riga 21. mai. Der skal de blant annet spille to kamper mot Sverige (kampene spilles i Malmö) og tre kamper mot Danmark før pucken droppes i VM.

Mange fra Asker

Det mangler ikke på Asker-spillere i gruppen som kjemper om plassene i VM-troppen, som kan telle hele 28 spillere. Det er koronasituasjonen som gjør at troppene kan være så store.

Frisk-spillerne Sondre Bolling Vaaler og Victor Granholm var med i troppen som reiste fredag. Det var også Thomas Valkvæ Olsen, som spilte i Frisk denne sesongen, men som har signalisert at han vil forsøke seg i utlandet igjen til høsten. Max Krogdahl, som for tiden spiller i Coventry i England, er også aktuell når oppholdet i England er ferdig. 

Tidligere Frisk-spiller Christian Kåsastul er også med i troppen. Det er også Asker-gutten Tobias Fladeby, som spiller college-ishockey i USA

Asker-gutten og Djurgården-spilleren Michael Haga kommer også til å reise til Danmark etter noen fridager. Det gjør også Frisk-aktuelle Mathis Olimb, som for tiden spiller sluttspill i Tyskland.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.