Skip to main content

Alle er tilbake i jobb i Frisk Asker

Frisk Asker-spillerne kan igjen begynne å trene. Nå er både spillerne og administrasjonen tilbake på jobb. 

Foto: EVA GROVEN

Nesten alle ansatte i Frisk Asker ble permittert da koronaviruset satte en stopper for ishockeyen i mars. Nå er de ansatte tilbake på jobb.

Norsk ishockey fikk en bråstopp, og sluttspillet kom aldri i gang da koronaviruset tidlig i mars bokstavelig talt la ishockeyen og idretten på is i Norge og i resten av verden.

For Frisk Asker og de andre norske ishockeyklubbene ble det starten på en vanskelig periode, med store inntektstap på grunn av at det lønnsomme sluttspillet ikke ble spilt.

Frisk Asker permitterte de fleste ansatte i klubben, både i det sportslige og i administrasjonen.

– Ikke ute av krisen

Men klubben har klart å holde hodet over vann, blant annet etter en krisepakke fra regjeringen, og mandag var alle i klubben tilbake på jobb, skriver klubben på sine nettsider.

Nicolay Sørensen er daglig leder i Frisk Asker.

Foto: KARL BRAANAAS

– Vi er på ingen måte ute av krisen, for inntektene fremover er usikre, men den største verdiene en bedrift har er de ansatte. Det er derfor viktig for oss at alle nå får komme tilbake på jobb, og at alle får full lønn, skriver daglig leder i klubben, Nicolay Sørensen på klubbens nettsider.

– Vi er takknemlige for redningspakken fra staten og all den støtten vi har fått fra samarbeidspartnerne våre. Det er krevende tider vi er inne i, men håper og tror på en lysere fremtid. Vi skal igjen kjenne på gleden ved å lykkes sammen, skriver Sørensen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.