– Det er veldig rart og spennende å være tilbake. Jeg er veldig nervøs, fordi jeg er den eneste av deltagerne uten danserfaring, bortsett fra den ene jiven jeg danset i fjor, sier Iselin Guttormsen som uheldigvis brakk ankelen under første dans i forrige runde.

– Det var veldig trist, men likevel godt å kjenne på at det var en reell grunn til at jeg hadde så vondt. Det var ikke bare tull.

Nå er ankelen god igjen og hun håper å komme seg gjennom konkurransen uten skader.

– Det tok faktisk åtte måneder før den var ordentlig grodd. Nå krysser jeg fingrene for på at den holder seg runden ut.

Å reise alene øker i popularitet

Samme partner

TV-konkurransen kommer i helt ny drakt som «Skal vi danse: all stars» der 12 kjendiser fra tidligere sesonger kommer tilbake. Blant dem er Victor Sotberg, Agnete Saba, Cengiz Al, Kari Traa, Eirik Søfteland, Triana Iglesias og Jørgine Vasstrand.


Premieren vises på TV2 lørdag 27. august. Også i denne runden danser Iselin Guttormsen med Catalin Mihu.

– Jeg er så heldig som får danse med samme partner som sist. Vi har jo ingen fordel, fordi vi ikke rakk å danse sammen sist. Det er gøy at vi får fortsette det eventyret vi aldri fikk startet, sier hun.

– Det er skikkelig spennende og jeg er veldig glad som får danse med Iselin. Jeg vet hun er veldig flink, det er bare å gunne på, smiler Mihu.

Guttormsen er kvinnen bak podkasten «G-punktet» der hun samtaler med kjente mennesker om seksualitet. I fjor deltok hun i programmet «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis». Hun har også skrevet bestselgerboken «Iselin snakker om sex».

Inntil i fjor l i høst var hun en av influenserne i programmet «Bloggerne» og ble kåret til «Årets influenser» under Vixen Award.

Suksess for podkast-selskap

Tirsdag ble kjendisene og deres dansepartnere presentert for pressen i Bjørvika i Oslo – sammen med årets programledere, komiker Anders Hoff og tidligere snøbrettkjører Helene Olafsen. Kathrine Moholt (48), som har vært programleder for «Skal vi danse» siden 2011, vender nemlig tilbake til parketten.

TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen, er sikker på nivået og spenningen i år vi nå nye høyder.

– Det er utrolig gøy å endelig kunne fortelle hvem de 13 deltakerne er i det som blir tidenes «Skal vi danse»-sesong. Kampen om pokalen blir i år hardere enn noen gang med denne legendariske samlingen av tidligere vinnere, finalister og publikumsfavoritter. Vi kan love at nivået vil være skyhøyt fra aller første sending.

Merete Mørk Lingjærde fra Asker er fortsatt dommer sammen med Trine Dehli Cleve og Morten Hegseth.