Det melder Stabæk Fotball på sine hjemmesider.

– Det kom en mulighet for noen uker siden, og vi har diskutert dette med den finske klubben FC Inter Turku. Etter hvert ble vi enige om en utlånsavtale som strekker seg ut 2019-sesongen, sier sportslig leder i Stabæk Fotball, Inge André Olsen til nettsiden til Stabæk.

27-åringen kom til Stabæk fra akkurat finsk fotball i fjor, men har enn så lenge ikke blitt noen kjempesuksess i den blå drakten.

LES OGSÅ: Keita (21) på vei bort fra Stabæk

Filip Valencic kom til Stabæk fra den finske storklubben HJK Helsinki i fjor sommer, og skrev da under på en avtale med klubben som gjør at han er Stabæks eiendom ut 2021-sesongen, skrev Budstikka da.

Lite spilletid

27-åringen fra Slovenia har slitt med lite spilletid under Henning Berg, og var bare på banen i seks kamper for de blå i fjor. Til sammen spilte han 124 minutter, og scoret ingen mål i eliteserien.

– Han har ikke fått så mye spilletid som vi hadde forventet, og da oppkjøringen begynte i januar så vi at Filip hadde et stykke å gå på fysisk før han kan kjempe om en plass i førsteelleveren, sier Olsen til klubbens hjemmeside.

– Det var nest for begge parter om han tok et utlån for å bygge seg opp fysisk for så å komme tilbake, sier Inge André Olsen.

LES OGSÅ: Sparer ikke salgsobjekt - men stiller uten Boli mot HamKam