BæææææærMuuuuuDaaaa! Slik må det leses og ropes høyt med entusiasme.

For makan til fremføring av et teaterstykke som «Big Fish The Musical» i Sandvika teater skal du lete lenge etter, selv på nasjonale scener.

Innlevelse, entusiasme, prestasjoner, koreografi, musikkensemble og fullstendig samspill i flere timer. Å bli så overrasket og imponert, mer bergtatt, viste meg hvor rikt og kvalitetsfylt kulturliv Sandvika, kultur- og regionbyen, huser. Jeg har hørt det bli sagt, men ikke trodd helt på det.

Med denne opplevelsen kort tid etter fantastiske Sandvika Elvelangs er det bare å innrømme at liveopplevelser er mye sterkere enn på skjerm og lerret.

I tillegg til den brede sammensetningen av teatergruppen selv, er oppsetningen komplementert med mange dansere og koreograf fra Bårdar Danseinstitutt og hele 13 musikere (godt skjult bak kulissene).

Musikken var så god at jeg var sikker på at det var opptak fra originaloppsetningen. Så da alle 13 musikere steg frem på scenen, ble jeg målløs nok en gang.

Hvor tar de det fra? I Sandvika liksom.

Om du ikke har planer for helgen, inviter med deg venner og kjæreste og opplev BærMuDa og «Big Fish» i Sandvika teater.

Hvis du har planer, flytt dem til et annet tidspunkt, for dette er helt unikt. Dette er en perfekt anledning for å dele en middag på en av de mange restaurantene også. Da ble i alle fall min kveld komplett.

God fornøyelse!