– Jeg synes det er helt uforsvarlig og ansvarsløst, sier Liv Marit Glemme Larsen fra Rykkinn.

Fredag gikk hun tur i området og fikk se bæsjeposene ligge tett i tett utenfor barnehagen på Skytten. Søndag lå de fortsatt på samme sted. Da valgte Glemme Larsen å ta bilde av det og sende det inn til Budstikka.

– Det er ikke alt som kommer frem på bildet. Det lå blant annet flere poser som var kastet bak haugen.

LES OGSÅ: Turgåere har fått nok av hensatte bæsjeposer

Bæsjepose på garasjetaket

Budstikka har ved flere anledninger skrevet om de svarte bæsjeposene som etterlates fulle. Liv Marit Glemme Larsen kjenner selv godt til problemet i området der hun bor.

– Vi har funnet det oppå garasjen vår, hvor noen har kastet posen opp på taket. Vi ser også stadig vekk at det henger slike svarte bæsjeposer på kvister på turstien som går fra Rykkinn og over til Gullhaug.

– Det er en mye brukt turvei og det gjør det lite trivelig å gå der, slår hun fast.

LES OGSÅ: Dritt lei møkk og svarte hundeposer i skiløypene

Innkjøringen til Skytten barnehage beskriver Glemme Larsen som en oppsamlingsplass for sorte bæsjeposer, som gjør området til en lite trivelig plass for store og små. I en e-post spør hun om når hundeeiere skal ta ansvar for sine kjære kjæledyr.

– Jeg hører ofte at de legger fra seg posen når de går tur for så å ta den med på tilbakeveien, men dette er bare tull, skriver hun i e-posten.

– De hundeeiere som ikke klarer å sørge for å ta med den sorte posen hjem burde slettes ikke ha noen hund. Stakkars dyr som har slike ansvarsløse eiere.

LES OGSÅ: Velkommen til hundebæsj

– Mange flinke

Rykkinn-kvinnen understreker at hun ikke tar alle hundeeiere over en kam, og ber om at hun blir sitert på at mange også ansvarsfulle.

– Det er mange flinke hundeeiere, så nok en gang er det noen få som ødelegger for de mange, avslutter hun.