Høvik røk ut etter ekstraomganger: – Vi depper ikke

SPILTE GODT, MEN RØK: Magnus Hedly og Høvik spilte godt mot Solberg fredag, men røk etter ekstraomganger.

SPILTE GODT, MEN RØK: Magnus Hedly og Høvik spilte godt mot Solberg fredag, men røk etter ekstraomganger. Foto:

Av

Høvik ledet to ganger mot Solberg i tredje semifinale i NM, men måtte til slutt gi tapt etter ekstraomganger.

DEL

Høvik - Solberg 2-3 (e.e.o)

Dermed er det Solberg som møter Stabæk i NM-finalen, mens sesongen er over for Høvik.

Uten at de graver seg ned av den grunn.

– Dette var egentlig en god opplevelse. Det er ingen som depper her i gruppen, vi kan gå med hodet hevet. Hadde vi slått Solberg hadde det vært en overraskelse. Vi var underdogs, men holder et lag som er litt bedre enn oss til ekstraomganger, sier Høviks Magnus Hedly rett etter kampen.

For mange, også blant Høvik-fansen, hadde forventet at Solberg skulle sikre seieren i den tredje semifinalen vesentlig enklere enn de gjorde i kveld. Spesielt fordi Høvik kun hadde tolv spillere tilgjengelig, mens gjestene fra Drammen kunne mønstre full benk.

– Det er utrolig imponerende at vi klarer å henge med så bra så lenge. Jeg kjenner det godt i beina, og jeg tror flere på laget har krampetendenser. Men vi gjør et ærlig forsøk. Vi mangler gode spillere i dag, og toppscoreren vår spiller med skade. Da er det svært vanskelig. Men vi gjør det bra sier Hedly.

– Hadde vi hatt fullt lag, hadde vi matchet dem enda bedre, tror han.

LES OGSÅ: Stabæk klare for finale – Høvik i trøbbel

Utligning kort tid etter ledelse

For Høvik gjorde en imponerende kamp, og tok ledelsen både 1-0 og 2-1. Begge gangene scoret dog Solberg kort tid etter Høviks ledermål.

2-1-scoringen til Høvik kom så sent som i det 77. minutt.

– Det er klart det er litt surt at vi ikke tar det, når vi leder 2-1 og det gjenstår ti minutter. Hadde vi fått en fjerde kamp, så hadde vi kanskje hatt flere friskmeldte spillere. Da kunne vi kanskje tatt dem, sier Hedly.

– Vi styrer store deler av matchen, så jeg tror trenerapparatet og hele gjengen er ganske fornøyde. Vi går ikke og sipper nå, smiler han videre.

LES OGSÅ: Stabæk vant i snøkaos, Høvik tapte mot Solberg

Fornøyd med sesongen

Høvik ender dermed sesongen med en fjerdeplass i seriespillet, og en semifinale i sluttspillet. Hedly er fornøyd med hvordan sesongen gikk.

– Jeg føler vi startet sesongen utrolig bra. Vi har trent steinhardt i sommer og før sesongen. Faktisk mer enn noen gang. Vi holdt jo tredjeplassen i serien nesten helt inn, men mistet den på slutten. sier Hedly.

– Personlig er jeg superfornøyd med sesongen. Vi har en dyktig trener, og vi gjør det veldig bra.

Han tror Høviks positive utvikling bare er i startfasen.

– Beholder vi grunnstammen, og signerer et par til, så blir det bra. Vi får trene hardere, og komme tilbake neste sesong med et enda mer slagkraftig lag. Jeg har troen på det, vi er godt i gang. Vi skal hvert fall ikke lenger ned på tabellen, lover Hedly smilende.

Begge Høviks mål i kveldens kamp ble scoret av Sergey Likhachev.

Artikkeltags