Høvik feide Ullevål av banen

SOLID SEIER: Høvik vant enkelt over Ullevål på Høikbanen onsdag kveld og befester dermed sin tabellposisjon.

SOLID SEIER: Høvik vant enkelt over Ullevål på Høikbanen onsdag kveld og befester dermed sin tabellposisjon. Foto:

Høvikbanen. Høvik hadde små problemer med å bekjempe tabelljumbo Ullevål.

DEL

Høvik - Ullevål (3-1)

Høvik har overrasket stort så langt i årets sesong, og ligger på en tredjeplass etter 10 runder.

– Jeg synes vi er bra. Det begynner å funke ute på banen nå, så det blir spennende å se fremover. Vi er på frammarsj, sier Høvik-trener Igor Prakht.

LES OGSÅ: 44 år og fortsatt eliteseriespiller

Toppscorer

Bærums-laget har ingen planer om å falle på tabellen, og det ga de også klart uttrykk for i kampen mot laget fra Oslo Vest.

Etter bare to og et halvt minutt av kampen har hjemmelaget fått hull på byllen. Målscorer er ingen ringere enn eliteseriens toppscorer, Alexander Serov, som scorer sitt 23 mål for sesongen.

Høvik fortsatte å presse gjestene, men måtte vente i nærmere ett kvarter før scoring nummer to kom. Artiyom Krapivin slo en lang ball som Evgeny Opytov tok ned og satte sikkert i mål.

Opytov var mannen som også sendte hjemmelaget opp i 3-0 ledelse etter drøye halvspilt omgang.

LES OGSÅ: Fikk nei til bandy på fjordisen

Straffe

Gjestene fra Oslo vest var ikke helt ufarlige de heller, og kom til flere gode sjanser. Rett før pause fikk Ullevål straffe etter at en Høvik-spiller stoppet en Ullevål-spiller på ulovlig vis.

Sigmund Karlseng satte ballen sikkert i mål, og lagene gikk til pause på stillingen 3-1.

Etter hvilen viste hjemmelaget igjen at de er et topplag, og 11 minutter ut i 2. omgang sørget Sergey Likhachev for 4-1. Seks minutter senere ble Alexander Serov spilt fri, og alene med keeper gjorde eliteseriens toppscorer ingen feil, og sendte Høvik opp i en meget komfortabel 5-1 ledelse.

Hjemmelaget ga seg ikke før de hadde puttet to baller til bak Ullevål-keeperen, og vant dermed kveldens oppgjør komfortabelt 7-1.

Artikkeltags