De to blir noe så sjeldent som en hovedtrener-duo, hvor begge har et like stort sportslig ansvar.

Heggset vil bli ansvarlig for speidervirksomhet og kampledelse, mens Moe blir spillernes mann på treningsfeltet hver dag.

Tilbake

Heggset hadde kjempesuksess med Holmen i 2014, da han sørget for at klubben berget plassen i 2. divisjon etter opprykk fra 3. divisjon i 2013. I 2015 fikk han tilbud om assistenttrenerrollen i Bærum SK, men fikk ikke forlenget sin kontrakt etter nedrykket i høst.

Da Budstikka pratet med Heggset etter avskjeden med Bærum, uttalte han at Holmen var et avsluttet kapittel i hans trenerliv.

– Det gikk en måneds tid uten fotball, før jeg merket at jeg savnet det veldig. Det var diskusjoner om en plass i trenerteamet til Strømmen, men det ble ikke noe av. Da var det få andre trenermuligheter i distriktet, og jeg sliter med å si nei, humrer Heggset, som skal kombinere trenergjerningen med jobben som lærer.

Se hvem Holmen og Lommedalen møter i NM-kvalifiseringen

Asker rykker opp, men Fredrik Bøe rykker ned til Heggdal 

Rykker opp

For Simen Moe er det snakk om en forfremmelse, etter at han forrige sesong var tidligere hovedtrener Anders Kvams assistent.

Etter at Kvam beskjed fikk om at han ikke lenger var ønsket som trener for laget som rykket ned fra 2. divisjon til 3. divisjon forrige sesong, tok Moe over midlertidig hovedtrener.

– Det blir veldig spennende. Jeg har på en måte allerede tyvstartet jobben litt, sier Moe, som gleder seg til å jobbe med rutinerte Heggset.

– Vi har en veldig god dialog, og Bård har lang erfaring. Det er mye jeg kan lære av han, sier Moe.

I fjor ble han den yngste treneren på herresiden i norsk toppfotball.

– Skal kjempe i toppen

Begge trenerne er enige om at klubben burde kjempe i toppen av årets tredjedivisjon.

Styreleder Thomas Haave vil ikke kreve opprykk av sine nye trenere.

– Vi har som ambisjon å kjempe i toppen, og tar et eventuelt opprykk imot med åpne armer, selv om det ikke er noe krav fra styret, sier Haave, som er svært fornøyd med sin nye trenerduo.