Skip to main content

Feiret 86 bursdagsbarn i skolegården

Da koronaviruset hindret utleie av lokaler til bursdagsfeiring, fikk ledergruppen ved Bekkestua barneskole ideen til en felles fest.

– Dette ble en fantastisk ettermiddag, og både voksne og barn synes det var moro, sier rektor Hans Christian Ruud.

Før alle ønsket hverandre god helg, arrangerte SFO bursdagsfest for alle de som har bursdag mellom 13. mars og 30. juni.

– Mange har vært lei seg for at de ikke har kunnet feire bursdagen sin skikkelig i disse koronatider. Derfor laget vi i stand en gigafest for alle 86 bursdagsbarna, forteller Ruud.

Fikk idé etter utleie-nei

Vanligvis er det mulig å låne skolens lokaler til bursdagsfeiring, men den siste tiden har det vært vrient grunnet koronarestriksjoner.

– Én i ledergruppen som kom på at vi kunne ha en felles feiring, og som rektor var jeg litt bråkjekk og tok en avgjørelse om at vi skulle gjennomføre det. Men det var før vi hadde talt opp hvor mange barn det dreide seg om, sier Ruud.

Pølser og is

Assisterende rektor Bente Rafen-Sparby tok jobben som konferansier, og presenterte alle de 86 jubilantene på scenen. Festen ble arrangert og organisert i såkalte kohorter og etter strenge smittevernhensyn.

– Alle fikk krone, og bursdagsbarna i hver kohort kom frem på scenen i puljer for å motta sine «hurra». Vi serverte is og pølser, som var rullet ferdig i lompe på forhånd. Deretter var det fellesleker i kohortene, sier rektor Ruud.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.