Skip to main content

Deler festen med følgerne

Artisten Tone Damli og samboer Markus Foss feirer nyttår på Geilo.
Artisten Tone Damli og samboer Markus Foss feirer nyttår på Geilo.
Foto: Skjermdump Instagram

Hyttefest, langrennstur og middag med svigerfamilien. Slik feiret kjendisene fra Asker og Bærum nyttårsaften.

På årets siste dag, viste flere av våre lokale kjendiser hvordan de feiret nyttårsaften. 

Blant dem er Tone Damli, som for tiden oppholder seg på Geilo med samboer Markus Foss og barna. Paret feiret nylig sin første jul i nytt hus på Blommenholm, men nyttårshelgen tilbringer de med gode venner på fjellet: «This is gonna be a good, good night» skriver artisten på egen Instagramprofil, etterfulgt av stjerneskudd-emoji og champagneflaske.

Også forfatter Unni Lindell fra Høvik tilbringer nyttårshelgen på fjellet. I en post med flere bilder viser hun både frem sin «crazy family» og ektemannen Per Christian Garnæs: «Vi møttes på nyttårsfest i 74/75… ikke begynn å regne ut», advarer forfatteren, som trolig var godt representert under manges juletrær sist julaften. Blant annet har Lindell skrevet sitt tredje julehefte med Anne B. Ragde, der de blant annet forteller historier fra egen oppvekst. 

Babylykke og lite søvn

Artist og programleder Nicolay Ramm (33) fra Bærum ble far til sønnen Aksel i februar. At 2021 derfor har vært et spesielt år, legger han ikke skjul på i Instagram-hilsenen sin på årets siste dag.

«2021 – året jeg har sovet desidert minst», skriver han til et bilde av seg selv og forloveden Josephine Leine Granlie (32) med stjerneskudd i hånda.

Babylykke ble det også for kickbokser og TV-danser Thea Næss (36) i året som gikk. Tre dager før julaften kunne hun og ektemannen Christian Galvez (50) glede seg over at sønnen Felix Alexander kom til verden.

«Han er en artig og sterk liten pjokk, rolig og våken på samme tid. Vi føler oss uendelig heldige. Ønsker dere alle et herlig, spennende og gledesfylt nytt år, fra oss», skriver hun til sine 7.444 følgere – ledsaget av en bildeserie med familien på tre.

På ski

Artist og skuespiller Jannike Kruse fra Eiksmarka var senest å se i TV-kalenderen Kristiania magiske tivolitheater. Julehøytiden har hun tilbragt med familien, men på årets siste dag var det skitur som gjaldt: «Har tenkt å møte 2022 like høy i hatten som jeg var i dag. Godt nytt år!» skriver Kruse på Instagram.

En annen som brukte årets siste timer i skisporet var Tiril Eckhoff. Fredag kveld kunne Eckhoffs mer enn 250.000 følgere være med skiskytteren i sporet, trolig i Holmenkollen. Mens de første rakettene allerede lyste opp desemberhimmelen, foretrakk 31-åringen åpenbart å ha lysløypa for seg selv.

Fredag kveld gikk Tirill Eckhoff på ski, trolig i Holmenkollen.
Fredag kveld gikk Tirill Eckhoff på ski, trolig i Holmenkollen.
Foto: Skjermdump Intagram

Feirer med familien

Kathrine Sørland og kjæresten Andreas Holck, som er bosatt på Nesøya, har det siste året fortalt i flere intervjuer om at de har funnet tilbake til hverandre, etter å ha vært separert i noen år. Nyttårsaften har Sørland lagt ut biler av de to festpyntet på Instagram, klare for å møte det nye året. 

«Dæ blir itte jul uten» har tidligere svømmer Lavrans Solli lagt ut på sin Instagram-story nyttårsaften. Med det sikter han trolig til filmen «Solli Solan, Ludvig og Gurin med reverumpa» som posten også viser til.

For programleder Katarina Flatland er det perfekt fest hjemme hos svigerforeldrene nyttårsaften. I sin story har Flatland lagt ut bilde av seg selv, ektemannen og svigerfar som koser seg med sjømat på årets siste dag. 

Katarina Flatland fra Nesøya feiret nyttårsaften hjemme hos svigerforeldrene.
Katarina Flatland fra Nesøya feiret nyttårsaften hjemme hos svigerforeldrene.
Foto: Skjermdump Instagram
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.