Skip to main content

Høvik kunne ikke straffe Solberg

TAP TROSS FEM MÅL: Alexander Serov scoret tre av Høviks fem mål mot Solberg søndag.
TAP TROSS FEM MÅL: Alexander Serov scoret tre av Høviks fem mål mot Solberg søndag.

Høvik holdt følge med Solberg til pause, men måtte se at det røynet litt på mot slutten.

Høvik - Solberg 5-11 (4-5)

Ready - Stabæk 3-5

For tross en god kamp offensivt fra Høvik, holdt det ikke mot den ubeseirede serielederen Solberg - som til slutt tok seieren med relativt god margin i resultatprotokollen.

– Vi prøver vårt beste, men vi har problemer med det defensive spillet, og mangler litt hurtighet. Vi scorer fem mål, som egentlig skal kunne holde til seier, men vi må ikke slippe inn så mange, sier Høvik-trener Igor Prakht etter kampen.

– Det er greit at Solberg er serieleder, men vi slipper inn latterlige mål. Vi scorer fine mål, men slipper inn for mye. De fleste situasjonene burde ikke resultere i baklengs, fortsetter han.

LES OGSÅ: Vil slippe bandy inn i curlinghallen

Nesten-opphenting

Det var Solberg som begynte best på Høvikbanen søndag, og gjestene tok ledelsen etter tre og et halvt minutt. Høvik utlignet et par minutter senere gjennom Lasse Karppinen, men, på tross av at Høvik var med i kampen og skapte en del muligheter, var det Solberg som satte de fire neste scoringene - og gjestene ledet med det 5-1 etter 22 minutter.

Da tok Høvik seg sammen. Syv minutter etter Solbergs femte reduserte Iskander Nugmanov.

Og i løpet av de fire neste minuttene etter dette, smalt Alexander Serov inn to mål, og sørget for at det sto 4-5 til pause.

LES OGSÅ: Stabæk smadret naboen

Røynet på

Etter pause startet dog også Solberg best - og i denne omgangen kom heller ikke målene like hyppig for Høvik.

Tre Solberg-mål økte ledelsen til 4-8, før Serov ga Høvik et lite håp, da han igjen reduserte tolv minutter før slutt. Men, et par Høvik-sjanser til tross: Solberg punkterte kampen med de neste to scoringene, og pyntet også på resultatet på overtid.

Dermed endte kampen 5-11 på Høvikbanen.

LES OGSÅ: Høvik med ny uavgjort

19 scoringer

Tremålsleder Serov er enig med Prakht i at laget burde holdt bedre stand mot Solberg.

– Det er tøft å spille mot så gode lag som Solberg. Men resultatet burde vært jevnere enn det ble, mener Serov.

– Begge lag har en del sjanser, men først og fremst må vi ikke slippe inn så mange mål, fortsetter storscoreren - som mot Solberg signerte seg for seriemål nummer 17, 18 og 19 denne sesongen.

Stabæk-seier

Solberg er for øvrig det eneste laget som har slått Stabæk denne sesongen - så også etter i kveld.

Stabæk tok nemlig turen til Ready for bortekamp, og sikret en 5-3-seier der.

Dermed jager fremdeles de blå fra Plassen to poeng bak serielederne fra Nedre Eiker.

KAMPFAKTA

Høvik 5 (4)
Solberg 11 (5)
Eliteserien bandy, herrer
Mål:
 0-1 Erik Bø Johnsen (3), 1-1 Lasse Karppinen (5), 1-2 Sondre Kristoffersen (8), 1-3 Thomas Moen (11), 1-4 Kristoffersen (20), 1-5 Eirik Solberg (22), 2-5 Iskander Nugmanov (29), 3-5 Alexander Serov (31), 4-5 Serov (33), 4-6 Marius Austad (53), 4-7 Eirik Lunden (68), 4-8 Kristoffersen (73), 5-8 Serov (78), 5-9 Simon Stavis (80), 5-10 Espen Wam (82), 5-11 Moen (90). 
Høvik: Johan Solberg – Henrik Johnsen, Teemu Malinen, Niolai Salin, Lasse Karppinen, Andreas Askheim, Simen Kjøllmoen, Jari Valta, Vladislav Zaostrovstev, Alexander Pladsen, Alexander Serov, Iskander Nugmanov, Sergey Likachev, Nicolai Due Strauman, Mikkel Follesø, Oliver Os. 
Utvisninger: Høvik 2x10 min.
Dommer: Andre Leonard Mila. 
Tilskuere: Ca. 40 på Høvikbanen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.