Skip to main content

To personer sendt til legevakten etter E16-ulykke

TRAFF MIDTDELER: Bilen, som kjørte i retning Sollihøgda, traff midtdeleren (foran politibilen). Sammenstøtet var så kraftig at airbagene i bilen ble utløst. Mannskaper fra brannvesenet dyttet bilen ut av veibanen slik at øvrig trafikk kunne passere.

Bilføreren fikk førerkortet beslaglagt etter at han krasjet i midtdeleren slik at han og passasjeren måtte til sjekk på legevakten.

Den kraftige kollisjonen skjedde på E16 ved Brenna bussholdeplass, like nedenfor Skoglund i 11.30-tiden lørdag. Bilen som var involvert kjørte i retning Sollihøgda.

Polititet meldte først at to biler hadde kollidert, men dette ble senere avkreftet.

– Det er kun én bil involvert i kollisjonen. I den satt to menn som begge er i 30-årene. De er kjørt til legevakten for sjekk, og sjåførens førerkort er belsaglagt, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i politiet.

– Hva er årsaken til førerkortbeslaget?

– Det er begrunnet i omstendighetene rundt ulykken, svarer operasjonslederen uten å ville utdype noe mer.

LES OGSÅ: Stupfull dame måtte kjøres til sykehus

Lange køer

Som følge av at det kun er ett felt i hver kjøreretning, og betongelementer som skiller kjøreretningene, fra Isi og videre mot Sollihøgda oppsto det raskt trafikale utfordringer på E16. Akkurat i området hvor ulykken skjedde er det åpning i midtdeleren, slik at det var mulig å passere.

Politiet dirigerte også trafikken via Skoglundveien og gangveien parallelt med E16 for å få frem bergingsbilen.

På det lengste strakk køen seg tilbake til utløpet av Skuitunnelen ved Isi.

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen

Les flere artikler