Skip to main content

To biler har kollidert i Sandvika

Politiet advarer om såpeglatt sving ved innkjøringen fra E16 til Industriveien i Sandvika.

Trafikkuhellet skjedde rundt klokken 15.20 onsdag,  i svingen ved avkjøringen fra E16 til Industriveien i Sandvika. Frosset smeltevann skal ha ført til at veibanen er såpeglatt akkurat i denne svingen.  Dette, kombinert med at trafikken omdirigeres som følge av pågående byggearbeider, skal være årsaken til kollisjonen.

En bil hadde tenkt seg ut på E16 fra Industriveien, men møtte et innkjøring forbudt-skilt, og måtte dermed stoppe og rygge tilbake. En annen bil, som kom kjørende inn fra E16, skle over i motsatt kjørefelt og kolliderte med den andre.

Trafikkuhellet medførte kun lettere materielle skader.

 

ADVARER: Politiet ber folk unngå å kjøre Industriveien, dersom de skal ut på E16.

Politibetjent Daniel Haaland på skadestedet ber folk unngå å kjøre Industriveien for å komme seg ut på E16, samt å opptre svært aktsomt i den omtalte svingen.

– Vi har også varslet veitrafikksentralen om den usedvanlig glatte svingen. I løpet av den drøye halvtimen vi har stått her, har annenhver bil som har svingt av fra E16 sklidd over i motsatt kjørefelt. sier Haaland.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.