Skip to main content

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Savnet kvinne funnet død i Lysakerelva

Kvinnen som ble meldt savnet fra sin bolig på Jar onsdag, ble funnet død i Lysakerelva torsdag.

– Rundt klokka 12.30 fikk vi en melding fra publikum om at det var funnet en død person i Lysakerelva, bekrefter operasjonsleder Line Skott i politiet.

I en pressemelding sendt ut torsdag ettermiddag bekrefter Oslo-politiet at det var den savnede kvinnen som ble funnet død.

Siden onsdag ettermiddag har det pågått en leteaksjon i området etter en Over 70 personer deltok i søk etter savnet kvinne fra sin bolig på Jar.

Ikke mistanke om noe kriminelt

Ifølge politiet forlot trolig kvinnen boligen sin i Jar-området onsdag formiddag. En større leteaksjon ble igangsatt senere på dagen.

40 ekvipasjer fra Røde Kors, 21 fra Norske redningshunder, ni fra Norsk Folkehjelp, to fra Norsk Radio Relæ Liga og seks fra Norsk Redningshund Organisasjon deltok i søket – i tillegg til politihelikopter, politiets hundepatruljer og motorsykkelbetjenter fra Trafikkorpset. Det ble lett i et område som strakte seg fra Stabekk videregående skole i sør til Bekkestua i nord og Lysakerelva i øst.

I 03.30-tiden natt til torsdag ble de frivillige mannskapene dimittert. Kun en hundepatrulje fra politiet lette etter kvinnen i morgentimene torsdag.

Politiet har ikke mistanke om at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet.

Les flere nyheter i hendelsesloggen

Les flere artikler