Skip to main content

Politibil krasjet på vei til ulykkessted

UTRYKNINGEN STANSET HER: Denne politibilen fikk en brå stans på utrykningen til en annen ulykke da den selv kolliderte med bilen t.v.

En bil krasjet fredag formiddag i en fjellvegg eller fjellknaus på Gamle Ringeriksvei. En politibil på vei til ulykkesstedet krasjet med en annen bil.

Politiet fikk melding om en såkalt singelulykke ved Toppenhaug i retning Franzefoss, ved 9.45-tiden.

– Bilfører har meldt om smerter i en arm. Bilens airbager er utløst, sier Rune Ullsand, operasjonsleder i Oslo politidistrikt.

Ullsand opplyser at mannen, som er i 60-årene, er sendt til legevakt for sjekk.

Politiet kjenner foreløpig ikke til hvordan ulykken på Gamle Ringeriksvei har skjedd. Elbilen ble påført store materielle skader.

– Vi vil få vite mer når vi har fått avhørt bilfører, sier Ullsand.

– Så oppkavet ut

Håkon Guterud (16) kjørte moped og kom rett bak bilen som krasjet.

– Sjåføren sto utenfor bilen da jeg kom til stedet. Mannen så oppkavet ut, men så fysisk uskadet ut. Han ble etter hvert tatt hånd om av ambulansepersonell, sier Guterud.

 

PROFF HJELP: Elbilen ble ved 10.30-tiden tatt med av bilberger.

Politibil krasjet under utrykning

En politibil på vei til ulykken ved Toppenhaug krasjet ved 10-tiden med en annen bil. Denne hendelsen skjedde på Lommedalsveien ved Glittredammen.

– Ingen personer ble skadet, men bilene ble påført materielle skader. Politibilen må i alle fall fjernes med kranbil. Den andre – den sivile bilen – vet jeg ikke noe om foreløpig, sier Ullsand.

Han kjenner foreløpig ikke bakgrunnen for krasjen, som altså skjedde mens politibilen var under utrykning. Ullsand legger imidlertid til:

– Det vil bli opprettet en sak i kjølvannet av hendelsen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.