Tre biler involvert i E18-ulykke

Artikkelen er over 1 år gammel

Tre biler skal ha kollidert på E18, utgående ved Lysaker, i venstre felt.

DEL

Det melder politiet på twitter klokken 17.18.

Ifølge politiet skal det ikke være meldt om personskader, men ulykken skaper endel kø.

– De involverte skal være ute av bilene og blir sjekket av ambulanse, sier operasjonsleder Tor Guldbrandsen.

De involverte bilene må berges av kranbil.

Det er den tredje trafikkulykken på kort tid i Asker og Bærum tirsdag ettermiddag.

Klokken 16.10 ble en fotgjenger påkjørt i Røykenveien ved Bondi. Han skal ha pådratt seg hodeskader og det oppsto lange køer i området.

Omtrent samtidig kjørte en bil inn i bilen foran på E18 ved Holmen. Denne påkjørselen skal skyldes at sjåføren av den bakerste bilen sovnet bak rattet.

Ber folk gi plass i køen

Etter flere ulykker tirsdag ettermiddag så politiet seg også nødt til å sende ut en generell oppfordring til bilister som havner i trafikk-kork: «Dersom du står i kø, vær observant på utrykningskjøretøy og bilbergere som tråkler seg gjennom køen. Gi de rom til å passere, kanskje skal de til en ulykke lenger fremme. Jo hurtigere de kommer frem og får gjort jobben sin jo kortere må du stå i kø», skriver politiet på twitter.

– Vi får fra tid til annen beskjed fra bilbergere om at de ikke kommer frem. Denne gangen gjaldt det Bærum kranservice som slet med å komme seg gjennom køen på E18, bilister var ikke spesielt villig til å gi rom, sier operasjonsleder Tor Guldbrandsen.

Ifølge ham er bilister generelt flinke til å vike for blålys og sirener, men det er når bergingsbilen kommer at det ikke alltid er like lett å slippe frem.

– Til syvende og sist betyr det at de bruker lenger tid til skadestedet og det tar lenger tid før køen blir løst opp, sier Gulbrandsen.

Artikkeltags