Lang kø på Røykenveien etter trafikkulykke

Kø på E18: Tirsdag ettermiddag var det flere ulykker i trafikken, her fra en påkjørsel bakfra ved Holmen i Asker. I Røykeneveien i Asker ble en mann påkjørt i fotgjengerfeltet. Det bidrar til lange køer på stedet.

Kø på E18: Tirsdag ettermiddag var det flere ulykker i trafikken, her fra en påkjørsel bakfra ved Holmen i Asker. I Røykeneveien i Asker ble en mann påkjørt i fotgjengerfeltet. Det bidrar til lange køer på stedet. Foto:

En mann skal være påkjørt ved Bondi i Asker. Nødetatene er på stedet og trafikken er stengt i begge retninger.

DEL

Politiet meldte om hendelsen på twitter klokken 16.15 tirsdag ettermiddag.

Oppdater: Klokken 17.28 melder politiet at Røykenveien er åpnet igjen i begge retninger.

Ifølge operasjonsleder Rune Hekkelstrand skal en mann være påkjørt i fotgjengerfeltet ved Bondi.

– Skadeomfanget er foreløpig ukjent, men mannen har trolig fått hodeskader. Han skal være ved bevissthet og blir behandlet av ambulansepersonell på stedet, sier Hekkelstrand.

Politiet er i kontakt med vitner og sjåføren av den aktuelle bilen.

Operasjonslederen forteller at det har oppstått «ekstremt lange køer» på Røykenveien som følge av ulykken.

– Veien blir stengt i begge retninger inntil videre, sier Hekkelstrand.

E18-uhell og stans i togtrafikken

Budstikka har også fått tips om at det skal være tett trafikk på E18 utgående. Det skyldes et trafikkuhell der to biler har kjørt i hverandre. Begge bilene skal stå i høyre felt og lager endel  kø bakover.

Ifølge politiet skyldes påkjørselen at den ene føreren skal ha sovnet bak rattet. Det er ikke meldt om personskader som følge av trafikkuhellet, men sjåføren blir anmeldt for forholdet.

Også i togtrafikken skal det være problemer tirsdag ettermiddag. Ifølge Nettavisen er annenhver linje L1 mellom Asker og Lillestrøm innstilt. Linje L14 mellom Asker og Skøyen skal også være innstilt. Dette skyldes et tofg som står fast i Romeriksporten, sier Åge-Christoffer Lundeby hos NSB til Nettavisen.

Saken oppdateres

Artikkeltags