Tenåring skal ha blitt truet med skytevåpen i Sandvika

En mann i slutten av tenårene har forklart at han ble truet med pistol og fraranet en Iphone i Sandvika. Mistenkte skal ha blitt pågrepet sent onsdag kveld.

DEL

En mann i slutten av tenårene skal ha blitt ranet og truet med skytevåpen onsdag kveld. Hendelsen skal ha skjedd like i nærheten av Sandvika storsenter.

Mannen varslet politiet om hendelsen like før klokken 19:30, etter å ha fått låne en telefon på kjøpesenteret.

LES OGSÅ: Slått i hodet med hammer i eget hjem

- Han har forklart at at han ble fraranet en Iphone. I forbindelse med ranet skal han også ha blitt truet med skytevåpen, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt.

Sent fredag kveld meldte politiet at den mistenkte var blitt pågrepet på Ringerike av mannskaper fra Sør-Øst politidistrikt. Han vil bli avhørt i løpet av kvelden.

Ranet i bil

Ransofferet skal ha forklart at han var i kontakt med den mistenkte i forkant av hendelsen, og at han frivillig satte seg inn i vedkommendes bil før ranet fant sted. Den unge mannen ble avhørt av politiet like før klokken 20 onsdag.

- Vi håper han vil komme med ytterligere opplysninger som kan lede oss videre i jakten på mistenkte, sier operasjonsleder Hekkelstrand.

Cirka en time senere meldte politiet følgende på Twitter:

"Vi har samlet informasjon i saken som vil bli fulgt opp gjennom kvelden og morgendagen".

Artikkeltags