Mann ble slått og ranet med kniv – politiet ønsker tips

SHELL 7-ELEVEN: Kiosken og bensinstasjonen ligger i krysset Bærumsveien/Brynsveien ved Gjettum. Mannen i 20-årene skal ha blitt angrepet og ranet ikke langt unna den kombinerte kiosken og bensinstasjonen.

SHELL 7-ELEVEN: Kiosken og bensinstasjonen ligger i krysset Bærumsveien/Brynsveien ved Gjettum. Mannen i 20-årene skal ha blitt angrepet og ranet ikke langt unna den kombinerte kiosken og bensinstasjonen. Foto:

En mann i 20-årene stormet mandag kveld inn på Shell 7-Eleven ved Gjettum med skader og blod i ansiktet.

DEL

Ansatte ringte da politiet og varslet om hendelsen, som politiet nå etterforsker som grovt personran.

Politiet ønsker nå tips etter ranet ved 22.30-tiden mandag kveld. Mannen skal ha blitt ranet rett ved kiosken. Han skal ha blitt slått og truet med kniv i forbindelse med hendelsen.

– Offeret, en mann i 20-årene, ble kjørt til legevakt med mindre alvorlige skader i ansiktet. Han var sterkt psykisk preget av det som hadde skjedd, forteller politiets operasjonsleder Tor Jøkling.

Etterforskningsleder Hilde Staver ved Bærum politistasjon opplyser at ransofferet ble avhørt på stedet.

– Vi skal i tillegg ha en prat til med ham, forteller Staver.

Løp trolig mot Hauger skole

Politiet rykket mandag kveld ut med bevæpnede patruljer, og hadde også hundepatrulje. Det ble søkt etter de to gjerningsmennene i området mellom kiosken/bensinstasjonen og Hauger skole, der de antas å ha løpt. Søket har ikke gitt resultater.

Offeret omtalte ranerne som «gutter», men har ikke anslått alderen deres nærmere.

– Offeret har forklart at de to ranerne skal ha vært mørkhudede, muligens med afrikansk opprinnelse, og at de skal ha vært 170-175 cm høye. Politiet er interessert i å snakke med eventuelle vitner til hendelsen, sier Tor Jøkling i politiet.

Offeret skal ha blitt fratatt en del verdigjenstander. Politiet jobber med å sikre seg videoopptak fra området.

– Vi skal se gjennom opptak fra bensinstasjonen og T-banestasjoner i området, forteller Hilde Staver ved Bærum politistasjon.

LES MER: Gutter angrep bussjåfør i Sandvika

Søkte tilflukt på bensinstasjon

Ved 03.30-tiden natt til tirsdag stormet en mann inn på Circle K-stasjonen på Hamang ved Sandvika. Der fortalte han ansatte ved bensinstasjonen at han var blitt slått med en jernstang.

– Han fremsto da som lettere skadet og ville heller ikke fortelle så mye om hendelsen til tross for at han ga uttrykk for at han visste noe om gjerningspersonen. Vi oppretter da ikke sak, men lar det være opp til vedkommende å vurdere om han skal anmelde dette eller ikke, sier politiets operasjonsleder Tor Jøkling.

– Dette fremstår mer som en kroppskrenkelse enn noe annet, legger Jøkling til.

Mannen, som er i 40-årene, ble kjørt til legevakten for en sjekk og deretter dimittert.

Artikkeltags