Skip to main content

Etterlyser Audi A4 etter flere innbrudd

STJÅLET HER: Audien som politiet leter etter i forbindelse med flere innbrudd de siste dagene, ble stjålet fra denne garasjen i Jongsåsen.

Politiet leter etter en sølvfarget Audi A4 som ble stjålet på Jong natt til tirsdag. Bilen knyttes til flere innbrudd og innbruddsforsøk. Langfredag morgen er bilen fortsatt ikke funnet.

Onsdag kveld mottok politiet flere Leter etter biler etter mistenkelig oppførsel ved flere adresser. Det ble satt i gang en større jakt, blant annet med politihelikopter, etter to biler som var sett i forbindelse med den mistenkelige adferden.

En Mazda ble funnet på Gjønnes senere på kvelden. En person ble pågrepet og bilen ble tauet inn.

Men en Audi, som også var sett i forbindelse med snokingen onsdag kveld, fikk politiet aldri kontroll på.

Politiet opplyste først at det var en Audi A6 de lette etter, men dette viser seg nå å være en A4.

– Politiet er svært interessert i tips om denne bilen. Den skal ha vært svært aktiv i Bærum de siste dagene, og knyttes til flere innbrudd, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt.

Han opplyser at det dreier seg om en sølvfarget Audi A4 2003-modell med registreringsnummer DK55831.

Lørdag ved 13-tiden opplyser politiet at de fortsatt ikke har kontroll på denne bilen, og at de fortsatt ser etter denne.

Bilen knyttes til innbrudd som er begått på Bekkestua, Sandvika og Nesøya de siste dagene. I tillegg til forsøkene onsdag kveld på Snarøya og Høvik.

– Bilen skal være sett i tilknytning til disse innbruddene, og politiet ønsker å lokalisere bilen, sier Jøkling.

Tips til politiet kan ringes inn på telefonnummer 02800.

Stjålet natt til tirsdag

Den nå etterlyste bilen ble stjålet fra en fellesgarasje på Jong natt til tirsdag denne uken.

– Vi hadde innbrudd i fellesgarasjen natt til fredag forrige uke. Da ble det blant annet stjålet en fjernkontroll til denne Audien. Natt til tirsdag ble altså hele bilen stjålet, bekrefter leder for boligsameiet på Jong der bilen ble stjålet fra, Stein Arne Refsland.

Les flere nyheter i hendelsesloggen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.