To endte i arresten etter fyll og bråk

Natt til søndag var preget av hissig stemning. I Asker og Bærum måtte politiet til pers flere ganger.

DEL

Spesielt i Asker sentrum måtte politiet handskes med fyll, bråk og dårlig stemning flere ganger gjennom natten.

I Asker sentrum ble to personer uavhengig av hverandre innbragt i arresten etter at de ikke etterkom politiets pålegg om å holde seg unna.

– Begge to ble først bortvist på grunn av fyll og ordensforstyrrelser, men etterkom ikke dette. Dermed ble de tatt inn til arresten. Begge er menn i 30-årene, opplyser operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i politiet.

Ytterligere én mann ble bortvist fra Asker sentrum på grunn av ordensforstyrrelser i løpet av natten. Han valgte imidlertid å etterkomme politiets pålegg, og slapp dermed å overnatte i arresten.

Et godt stykke inn i natten, dro politiet også til en privatfest i Jørgensløkka.

– Her skal en festdeltager ha laget kvalm, og det eskalerte til håndgemeng. Vedkommende, en mann i 20-årene, som laget kvalm ble bortvist fra festen og fra Asker sentrum. Det var generelt en del berusede personer på festen, forteller operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i politiet.

I Sandvika ble én person, en mann i 20-årene, bortvist i løpet av natten på grunn av fyll.

LØRDAG ETTERMIDDAG: Fører mistenkes for promillekjøring etter å ha kjørt i lyktestolpe

Eldre dame i pysj

Rett etter klokken 06 søndag morgen kontaktet en person politiet fordi vedkommende kom over en eldre dame med rullator ved Bondistranda som virket å ikke ha det helt bra.

– Hun skal ha virket forvirret og forkommen. Hun hadde på seg pysj og hadde falt i en grøft. Både vi og ambulanse dro ut, og hun ble ivaretatt av helsepersonell. Det var nok bra at hun ble funnet, sier Krohn Engeseth.

Han forteller at damen er godt oppe i 80-årene.

Trafikkorpset har også vært ute og patruljert i natt. På E18 utgående ved Strand stoppet de en bil de ville undersøke nærmere ved 04-tiden.

– Her hadde føreren, en mann i slutten av tenårene, ikke førerkort. Bilen ble dermed parkert, sier operasjonslederen.

Les flere nyheter i hendelsesloggen.

Artikkeltags