Skip to main content

Kongsberg-skadet utskrevet fra Drammen sykehus

En politibil sto parkert utenfor akuttmottaket på Drammen sykehus onsdag kveld. En pasient som ble skadet i Kongsberg ble innlagt på sykehuset, men er nå utskrevet.

En politibil sto parkert utenfor akuttmottaket på Drammen sykehus onsdag kveld. En pasient som ble skadet i Kongsberg ble innlagt på sykehuset, men er nå utskrevet.

Foto: TRULS FENRE

Drammen sykehus ble satt i beredskap etter den dramatiske hendelsen i Kongsberg onsdag kveld, og mottok én av de skadede.

Fire kvinner og én mann ble drept i den dramatiske og tragiske hendelsen i Kongsberg. Alle var i alderen 50 til 70 år. 

Kongsberg sykehus mottok tre pasienter. For to av disse sto ikke livet til å redde. Den skadde ble overført til Drammen sykehus for intensivbehandling, opplyser Vestre Viken i en pressemelding.

Skrevet ut

Drammen sykehus er lokalsykehus for befolkningen i Asker og Bærum, sammen med Bærum sykehus.

– En pasient som ble skadet i Kongsberg var innlagt ved Drammen sykehus i Vestre Viken HF. Pasienten er nå skrevet ut. Dermed er det ingen pasienter som kan knyttes til voldshendelsen på Kongsberg innlagt i Vestre Viken. Både Kongsberg sykehus og prehospitale tjenester har nå gått ut av beredskap, skriver Vestre Viken i meldingen.

Totalt ble det sendt 29 ambulanser til Kongsberg. Ressurser ble sendt fra store deler av Vestre Viken samt fra Oslo og Vestfold. Det ble også sendt tre luftambulansehelikoptre, samt et redningshelikopter fra Rygge.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.