Flood bodde og jobbet mange år i Bærum, før hun gjennom store deler av 2000-tallet bodde i Skien.

Hun etterlater seg tre barn, en datter og to sønner, alle i 30-årene. Via deres bistandsadvokat Heidi Ysen har barna uttrykt at «det er veldig tungt og trist».

Ysen opplyser til Budstikka at barna ikke har ytterligere kommentarer til drapet. Barna skal også ha bodd flere år i Bærum tidligere.

To pågrepet

Den foreløpige obduksjonsrapporten bekrefter at kvinnen ble drept. En kvinne i 40-åra og en mann i 20-åra ble torsdag pågrepet for drapet. Begge er siktet for drap eller medvirkning til drap på Flood, og har samtykket til varetektsfengsling. Politiinspektør Odd Skei Kostveit sier til NTB at det er en relasjon mellom Flood og de siktede.

– Vi mener det er grunn til å tro at de har bodd hos henne en kort stund før drapet. Ellers er det ikke noe slektskap, sier han.

Samtykket til varetekt

I en pressemelding skriver Sør-Øst politidistrikt følgende fredag ettermiddag:

– Begge de to siktede har samtykket til fire uker varetekt med restriksjoner, og til at retten behandler fengslingsbegjæringen skriftlig uten at de møter. Etterforskninga fortsetter med tekniske undersøkelser, avhør av vitner og innsamling av elektroniske spor.

De skriver videre at politiinspektør Odd Skei Kostveit i Sør-Øst politidistrikt har bedt om at kjennelsene unntas fra innsyn.

– Det innebærer at forsvarerne heller ikke kan kommentere saken nå, skriver politiet.