Skip to main content

Jan Banan klar for nok en lokalklubb

NY KLUBB: Jan Banan Halbrendt Tømmernes (29) skal spille for Heggedal denne sesongen. Det blir den femte lokale klubben han spiller for. Til høyre står Heggedal-trener Terje Småhaug.

Jan Banan Halbrendt Tømmernes (29) har spilt for Stabæk, Asker, Bærum og Holmen. Nå skal han hjelpe Heggedal i 4. divisjon.

Jan Banan Halbrendt Tømmernes begynte seniorkarrieren i Asker tidlig på 2000-tallet. Siden den gang har vært innom Stabæk, Bærum, Kristiansund og Holmen, og har spilt eliteserie-, 1. divisjons- og 2. divisjonsfotball.

Nå er 29-åringen klar for nok en lokal klubb. Denne sesongen skal han spille for Heggdal i 4. divisjon.

– Vi gleder oss til å få ham på banen, sier Heggedal-trener Terje Småhaug.

Han kjenner Tømmernes godt fra da han var trener i Asker, og mener de har sikret seg en veldig god spiller.

– Han er en bra spiller med gode holdninger, og han er en målscorer av rang. Når han ønsket å være med litt og spille, så ønsket vi å knytte ham til oss, forteller treneren.

De har tidligere hentet inn Fredrik Bøe fra Asker og Espen Røisland fra Holmen.

– Jeg tror vi får et spennende lag. Vi har noen lovende juniorer på gang også, og ønsker en blanding med litt etablert spillere i tillegg, forteller Småhaug.

LES OGSÅ:

– Lønn? Tja, den er vel cirka null

Daniel Braaten trener med Stabæk

Tomasz Sokolowski vil løfte Asker-fotballen 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.