Skip to main content

Gutt (4) fraktet til sykehus etter påkjørsel i Heggedal

TRAFF FOTGJENGERE: Denne bilen var involvert i hendelsen. Ifølge vitner skal den ha vært via fortauskanten i bakgrunnen før den stanset slik den står på bildet.
TRAFF FOTGJENGERE: Denne bilen var involvert i hendelsen. Ifølge vitner skal den ha vært via fortauskanten i bakgrunnen før den stanset slik den står på bildet.

Vitner anslår ifølge politiet at en bil kjørte i et sted mellom 40 og 50 km/t da den traff to fotgjengere på Røykenveien i Heggedal.

Politiet meldte om hendelsen, som skjedde i krysset Røykenveien/Heggedalsbakken, klokken 17.45 søndag. På Twitter skriver de at to fotgjengere, et barn og en voksen, er påkjørt.

Barnet er ifølge politiet en fire år gammel gutt, og han ble kjørt i ambulanse til Ullevål sykehus med uavklart skadeomfang etter påkjørselen. Klokken 20.30 søndag kveld hadde verken politet eller Ullevål sykehus noen oppdatering om guttens tilstand.

Politiet melder at den voksne personen er sjekket av ambulansepersonell på stedet, og de har konkludert med at vedkommende er lettere skadet.

– Vitner har anslått bilenes hastighet til et sted mellom 40 og 50 km/t da den traff fotgjengerne på fortauet. Hvorfor bilen havnet på fortauet er foreløpig uvisst, sier operasjonsleder André Kråkenes i Oslo politidistrikt.

Hendelsen har skjedd i eller ved et gangfelt, like ved der det Nå ryker landemerket «Blåkiosken» Ulykkesstedet er noen få hundre meter fra fylkesgrensen mellom Akershus og Buskerud.

Hull i dekket

Det høyre fronthjulet på bilen som er involvert i hendelsen er revet hull i. Et vitne forteller til Budstikkas reporter på stedet at bilen skal ha truffet fortauskanten «hardt».

– Vi foretar nå undersøkelser på stedet og avhører vitner, sier operasjonsleder Kråkenes.

Bilføreren er ifølge politiet en mann i begynnelsen av 70-årene, og hans førerkort er beslaglagt. Det er ikke mistanke om kjøring med promille, eller i ruspåvirket tilstand.

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.