Skip to main content

Stortap for Haslum

NEDTUR: Haslum og trener Sten Stockfleth måtte se seg slått av Arendal.

Etter at det ble et 14-målstap mot Elverum ble det ikke mye bedre mot Arendal i kveld.

Haslum-Arendal: 23-31 (11-15)

Haslum hang lenge med i kampen, men minuttene før pause falt det fra hverandre og gjestene tok en firemålsledelse inn i hvilen. Det så ikke ut som at pausen hjalp heller, for Haslum fortsatte det dårlige spillet, og brukte nesten syv minutter før de fikk ballen i mål i den andre omgangen.

- Det er perioder hvor vi spiller alt for dårlig, også er det perioder hvor vi helt klart gjør ting godt. Akkurat nå føles det tungt, men det er klart at i en periode tar vi innpå med seks mål, så da må vi ha gjort en del bra, sier Haslum-trener Sten Stockfleth etter kampen.

For Haslum var hele ni mål bak etter den dårige starten på den andreomgangen. De kom seg helt tilbake til en forskjell på tre mål, men måtte gi tapt igjen.

- Det er for dårlig. Vi er vår egen fiende, men vi viser toppnivået da vi henter de litt inn. Og det er klart det hjelper at det er trøkk på arenaen. Det er solid når det skjer mye annet av sport i dag også, sier kaptein Anders Røe.

400

Kapteinen fikk spille dagens kamp med draktnummer 400, da dette var hans kamp nummer 400 for Haslum.

- Det er klart det er moro. Det er stort, men dette var nok langt ifra min beste kamp av de 400. Vi må tro litt mer på oss selv, men nå er vi inne i litt motgang, så da er det vanskelig, sier Røe.

Det var ikke mye som klaffet, men noe å ta med seg kan være at keeper Trond Tjemsland spilte en god kamp, og noterte seg også for en scoring.

- Det var moro. Kanskje det eneste lyspunktet i dag, sier Tjemsland etter kampen.

- Det blir litt mye slurv til tider, men når det koker på tribuen hjelper det veldig. Det kommer til og med tilskuere fra Arendal, så det er gøy. Vi har perioder hvor vi har mer fart i forsvaret også, og da er det mye enklere for meg som keeper, sier han.

LES MER:

Kaptein Anders Røe i 400 

Haslum fikk bank i prestisjekampen mot Elverum 

Tre viktige kamper

Etter to tøffe tap, mot to tøffe motstandere ser nå Stockfleth fremover til de siste kampene før juleferien.

- De to siste er ikke kamper vi må vinne. Det er to gode lag, så man kan ikke forvente seier der. Denne kampen flyr litt ifra oss også, så det blir fryktelig vanskelig å hente oss inn. De tre neste kampene blir derimot veldig viktige. Her ønsker vi å ta med oss så mye momentum som mulig inn i pausen som kommer. Da tror jeg vi må være litt mer aggresive enn det vi er i dag, sier treneren om de neste kampene før jul.

De tre neste kampene er mot Halden, Bodø og Bækkelaget, hvor kampen mot Bækkelaget er på hjemmebane. Halden er det eneste laget som ligger over Haslum på tabellen.

Kampfakta:

Eliteserien, menn

Haslum: 23 (11)

Arendal: 31 (15)

Haslum: Felix Lunde, Viktor Glatthard, Sander Andreassen Øverjordet 5, Vegard Tennfjord 2, Jostei Epland 3, Oscar Lysgård 1, Trond Tjemsland 1, Nikolai Strickland 2, Dominic Grimstad 5, Thomas Kristensen 2, Tobias Grøndahl, Stian Brevik 1, Kut Strømsheim, Thomas Langerud, Runar Åmot, Stian Grimsrud, Daniel Fallah og Anders Røe 1.

Toppscorer Arendal: Andre Lindboe 8.

Dommere: Jo Are Johannessen og Tom Larsen.

Utvisninger: 1x2 Haslum, 5x2 Arendal

Tilskuere: 778

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.