DRAMMEN – HASLUM 22–25 (10–14)

Haslums største stjernespiller, Erlend Mamelund, uttalte etter søndagens seier mot Bækkelaget at han er imponert over nye Haslums utvikling denne sesongen. Tre dager senere klatret laget helt til topps i eliteserien etter tremålsseier borte mot Drammen.

Hjemmelaget kom best i gang, men Haslum kjempet seg inn i det og ledet 10–14 ved pause.

Haslum øket til fem måls ledelse tidlig i 2. omgang, men klarte ikke å riste av seg hjemmelaget helt. Da de gjensto åtte minutter var stillingen 19–21. Men Haslum lot ikke Drammen komme nærmere og da Sander Øverjordet satte inn 20–25 med snaut to minutter igjen var det definitivt avgjort.

Haslums toppscorer ble August Baskår Pedersen med seks mål.

LES OGSÅ: – Nå må jo folk komme tilbake

- Dette her var ikke like overbevisende som mot Bækkelaget i helgen, men det var desto deiligere. Denne går i kategorien "sliteseier". Og sånn smaker ekstra godt, oppsummerer Magnus Søndenå og fortsetter:

- Vi kom foran med fire til pause. Da snakket vi om at vi følte vi hadde mer å gå på. Etter pause klarte vi liksom ikke sage av greien, de klamret seg fast. Det var helt nydelig at vi klarte å ta seieren, sier Søndenå og legger til at det ikke var så dumt for Haslum at Elverum tapte for Bodø.

Og nå er altså Haslum serieleder.

- Vi har hatt ambisjoner om å være der i toppen. Det er ikke overraskende at vi klarer det- vi vet at vi er gode på vårt beste.

Lørdag er det europacupmotstand fra Sveits i nye Nadderud Arena.

- Det blir moro. Vi vet lite om motstanderne.

Etter en lang pause har Haslum gått rett inn i en knalltøff periode med tre kamper på seks dager.

- Vi vet at vi må prøve å disponere kreftene, kommenterer Magnus Søndenå.