Haslum - Halden 30-18

Haslum måtte vinne da Halden kom på besøk i Nadderud arena i den andre kvartfinalekampen i herrenes håndballsluttspill søndag ettermiddag.

Haslum tapte den første kampen borte så dermed var det vinn eller forsvinn for gutta fra Bærum.

LES MER: Haslum-treneren gikk ned 40 kilo: – Jeg ønsket å endre livsstilen

Den oppgaven taklet Haslum greit. Til slutt vant de med sifrene 30-18 etter å tidlig ha opparbeidet seg en komfortabel ledelse.

– Jeg synes vi gjorde en bra kamp. Jeg er spesielt fornøyd med intensiteten i både forsvarsspillet og i målvaktsarbeidet i dag. Vi var en klasse bedre enn Halden, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno til Budstikka.

God målvakt

Halden scoret ikke før det var gått seks minutter, og da hadde Haslum scoret tre og hadde tatt et lite grep om kampen. Haslum-målvakt Håvard Åsheim hadde også vartet opp med flere gode redninger.

Etter halvspilt første omgang hadde Haslum strammet grepet ytterligere og økt ledelsen til 9-3. Målvakt Åsheim fortsatte storspillet og vartet opp med en rekke klasseredninger.

– Jeg er veldig fornøyd med egen innsats i dag. Så var det også gøy at hele laget fikk det til. Forsvaret sto veldig bra og gjorde at jeg kunne stå å plukke der jeg ville. Jeg er veldig fornøyd med at vi står opp og kriger, sier målvakt Åsheim til Budstikka.

LES MER: Haslum tapte første kvartfinalekamp

Da lagene gikk til pause ledet Haslum 15-8 og hadde gjort en svært god kamp.

Avgjørende kamp onsdag

Haslum fortsatte å dominere i den andre omgangen. Da det var spilt i 48 minutter ledet Haslum 23-14 og gjestene fra Halden fikk ikke mye til i sitt offensive spill.

Halden kom aldri inn i kampen igjen, og dermed blir det avgjørende kamp førstkommende onsdag om hvem som går til semifinalen.