Skip to main content

Haslum tapte håndballtriller – kjemper mot nedrykk

Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno har en del å tenke på om dagen. Med to kamper igjen å spille, ligger laget på direkte nedrykk.

Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno har en del å tenke på om dagen. Med to kamper igjen å spille, ligger laget på direkte nedrykk. 

Foto: KARL BRAANAAS

Haslum HK har kniven på strupen foran de to siste kampene i eliteserien. 

HALDEN – HASLUM 31–30 (16–18)

Det vil seg ikke for Haslum HKs menn. Søndag kveld tapte de i håndballens eliteserie etter at Halden scoret seks sekunder før slutt, og dermed ble begge poengene igjen i Halden.

Det er dårlig nytt for Haslum som nå ligger på direkte nedrykk etter at Sandefjord spilte uavgjort mot Nærbø, og dermed tok seg forbi Haslum. 

Nedrykk

Haslum har igjen Arendal og Runar i de to siste kampene. Sandefjord har igjen Runar og Halden.

– Vi er underdogs mot Arendal og Runar. Det er to av de beste lagene i serien, men vi kommer selvfølgelig ikke til å gi opp. Vi har absolutt muligheter, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno etter tapet i Halden.

– Begynner nedrykksspøkelse å forstyrre dere?

– Det ville være dumt å tenke for mye på det nå. Vi skal ikke endre for mye i de to siste kampene. Vi må bare stole på egne ferdigheter, sier Skarpsno.

 Kom ikke i gang

Mot Halden slapp de inn hele 31 mål.

– Offensivt har vi kvaliteter nok til å vinne kampen. men vi kommer ikke godt nok i gang med hverken forsvarsspillet eller keeperspillet, sier Tom-Eirik Skarpsno.

Strekspilleren Vegard Sørlie Tennfjord ble toppscorer for Haslum med ti mål.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.