Skip to main content

Haslum-spiller flyttet opp til A-landslaget

Sander Andreassen Øverjordet (i midten) og Haslum spilte uavgjort mot Nærø i helgen. Mandag ble Andreassen Øverjordet tatt ut på A-landslaget. 

FOTO: TRINE JØDAL

Haslum-spilleren Sander Andreassen Øverjordet (23) fikk en gladmelding mandag.

Sander Andreassen har banket inn mål for Haslum denne sesongen. 27 nettkjenninger er det blitt på 23-åringen. I utgangspunktet var det mer enn godt nok til å bli tatt ut på det norske rekruttlandslaget i håndball.

Mandag fikk han beskjed om at landslagssjef Christian Berge ville ha mer av Haslum-spilleren. Andreassen måtte pakke bagen og bli med på A-landslagets kamper i Golden League i Danmark denne uken.

– Jobbet knallhardt

– Etter min mening er Sander en av eliteseriens beste spillere. Han har jobbet knallhardt siden han kom til Haslum tilbake i august 2013, og tatt steg for hvert år. Han har vært utrolig tålmodig og tatt sine sjanser når han har fått dem, sier Haslum-trener Erlend Mamelund til haslumhk.no.

I Golden League i Danmark møter Norge Frankrike, Spania og vertsnasjonen Danmark. Tidligere Haslum-spiller, og bæring, Sebastian Barthold er også tatt ut i troppen. Han spiller nå for Aalborg i Danmark.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.