Skip to main content

Haslum på ny smell

Det ville seg ikke for Haslum onsdag kveld. BIldet er fra en tidligere kamp.

Foto: KARL BRAANAAS

Haslum var fast bestemte på at de skulle tilbake på vinnersporet borte mot ØIF Arendal onsdag. Slik gikk det ikke.

ØIF ARENDAL - HASLUM 27-21

Det hjalp nemlig lite for Haslum at de ledet 16-14 snaut ti minutter ut i andre omgang borte mot ØIF Arendal. Til slutt ble sørlendingene for sterke. Arendal scoret fire på rad etter det ovennevnte resultatet, og økte også til 21-17 etter at Haslum hadde redusert en gang.

Til slutt stakk Arendal fra, til 27-21.

– Vi spilte bra lenge, spesielt i forsvar. Men i første omgang får vi løpt litt på ballene vi vinner, mens vi ikke får løpt noe særlig i andre omgang. Samtidig gjør vi noen enkle feil fremover, som gjør at de får kontringsmål, sier Haslum-trener Sten Stockfleth når han skal beskrive kampen.

Tapet for Arendal var Haslums andre på rad. Men der Stockfleth ikke var blid etter tapet for FyllingenBergen, hadde han mer å være fornøyd med i kveld.

– Det er klart det er frustrerende å tape, men vi fremstår som et helt annet lag enn i forrige kamp, og det var positivt å se at vi har masse energi. Vi har noe å jobbe videre med til neste match, sier han.

Jevn førsteomgang

Og det begynte bra for Haslum onsdag. Stian Brevik scoret kampens første mål, og Nicolas Suter økte til 2-0. Arendal snudde kampen til 4-2, men Haslum kom tilbake til 4-4.

Herfra fulgte lagene hverandre helt til Arendal tok sitt første grep om kampen, med 10-7 ti minutter før pause. 

Men, Haslum slo tilbake. Brevik scoret til 10-10 fem og et halvt minutt før hvilen, og da Benjamin Hallgren gjorde både 11-10 og 12-10, fikk plutselig Haslum muligheten til å få festet et lite grep. Arendal svarte imidlertid, og sørget for at det sto 12-12 halvveis. 

Kunne ikke svare

Haslum kom godt ut av startblokkene i andre omgang, og ledet 16-14 før fem minutter var gått. Denne ledelsen holdt seg altså i nesten fem minutter, men nok en gang skulle Arendal hente tilbake en tomålsledelse.

Og fra sørlendingene ledet 17-16, kunne ikke Haslum komme tilbake. Arendal stakk altså mer og mer fra, og vant til slutt med seks mål.

– Du snakket om at dere svinger for mye etter forrige kamp. Svinger dere fra godt til mindre godt i dagens kamp?

– Nei, hadde vi levert denne prestasjonen mot mange andre lag, så hadde det holdt til seier. Jeg er egentlig ok fornøyd med prestasjonen, sier Stockfleth.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.