Skip to main content

Haslum i karantene etter positiv koronatest

Tom-Eirik Skarpsno og Haslum får ikke trent denne uken på grunn av koronasmitte i laget. Treneren har også vært uheldig og brukket håndleddet.

Tom-Eirik Skarpsno og Haslum får ikke trent denne uken på grunn av koronasmitte i laget. Treneren har også vært uheldig og brukket håndleddet. 

Foto: KARL BRAANAAS

Eliteserielaget til Haslum HK er satt i karantene etter at en spiller har testet positivt på koronaviruset.

Det melder klubben på sine nettsider.

Det er en av spillerne på laget som skal ha avlagt en positiv PCR-test. Den samme spilleren skal ha deltatt på en fellestrening med laget mandag. 

– Vi tolker det dit hen at alle som var med på økten mandag blir definert som kontakter. Det betyr karantene og at vi ikke kan ha felles aktiviteter i uke to, opplyser trener Tom-Eirik Skarpsno til klubbens hjemmeside.

For klubben er det ikke noen umiddelbar krise. Det EM-pause i eliteserien. Det betyr at det ikke spilles kamper i eliteserien nå.

Haslum spiller etter planen sin første seriekamp 6. februar mot Sandefjord.

Brakk håndleddet

For trener Tom-Eirik Skarpsno har nyåret vært litt ekstra trøblete. Han skled på isen rett over nyttår og brakk håndleddet, og måtte operere. 

– Jeg har vært sykemeldt på grunn av håndleddsbruddet, sier Skarpsno til klubbens hjemmeside.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.