Skip to main content

Forsvarskjempe forlenget med Haslum

Tometersmannen Felix Abrhamsen Lunde er klar for et nytt år i Haslum-drakt.

Tometersmannen Felix Abrhamsen Lunde er klar for et nytt år i Haslum-drakt. 

Foto: KARL BRAANAAS

Felix Abrahamsen Lunde tar et nytt år i Haslum håndball. 21-åringen hadde tilbud fra flere andre klubber, men valgte å bli værende. 

– Magefølelsen sier at dette er det riktige å gjøre nå. Jeg har fått et par-tre tilbud fra andre klubber også, og det har vært noe snakk om det. Men ikke sånn superaktuelt. Da bestemte jeg meg for å fortsette i et trygt og godt miljø hvor jeg kjenner alle sammen, sier Felix Abrahamsen Lunde til klubben.

Etter en skadeplaget høstsesong valgte 21 åringen og forlenge med Haslum. 

Like før årets seriestart fikk den tometersmannen delvis avrevet korsbåndet, noe som satte han ut av spill frem til slutten av oktober. Da ble det to kamper, før en ny kneskade satte han ut av spill. 

– Vi har valgt å ikke ta noen sjanser, men jeg regner med å være tilbake i spill allerede neste kamp, sier han.

Drømmer om utlandet

Tometersmannen er inne i sin fjerde sesong i den røde Haslum-drakten. Han har ambisjoner om å spille utenfor landets grenser. Nå legger han de planene på vent en sesong til. 

– Jeg har, i likhet med mange andre, lyst til å forsøke meg som utenlandsproff. Danmark kan kanskje være et naturlig stoppested i første omgang, men jeg drømmer om en av de store ligaen. Som Tyskland eller Frankrike, uttalte han til Budstikka tidligere i høst. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.