HASLUM - GRANE ARENDAL 27-33 (17-20)

– Vi møtte et godt lag. Det var kneppet opp fra det vi har hatt i serien - og det er sånn det er når man møter en annen avdelingsvinner, konstaterer Haslum-trener Lars Finnland.

Haslums håndballkvinner vant sin 2. divisjonsavdeling og spiller nå kvalifisering om opprykk. Først spiller laget hjemme- og bortekamp mot Grane Arendal. Vinneren sammenlagt rykker opp. Laget som taper oppgjøret får en ny mulighet for opprykk når de møter taperen av Utleira-Fyllingen.

LES OGSÅ: Vestre Bærum ser mot Lier – det får håndballprofil til å tordne

Sjokkstart

Onsdag kveld lå Haslum under 0-4 etter fem minutter, men slo tilbake. Da kampen var halvspilt var stillingen 17-20.

– Vi slet med forsvarsspillet vårt. Angrepsspillet var kjempebra og vi scoret 17 på en omgang. Men når man slipper inn 20 på en omgang så vinner man ikke kamper, konstaterer Finnland.

Etter pause ble forsvarsspillet bedre, men etter pause scoret Haslum kun ti mål - dermed ble det altså seksmålstap.

LES OGSÅ: Sier ja til storklubb for Bærum

Ikke umulig

Finnland skryter av motstanderen men mener det slett ikke er umulig for Haslum å slå tilbake på bortebane.

– Vi skal kline til, på en god dag er det ikke umulig. For oss er det viktig å få en bra kamp, bruke den til å spille på oss selvtillit og få erfaring. Klarer vi det ikke i den kampen får vi en mulighet til.

For Haslum-treneren er tydelig på at laget gjerne vil rykke opp til 1. divisjon.

– For oss er dette et steg videre på veien. Klarer vi det ikke i år så blir det ytterligere mobilisering neste år. Vi skal gjøre alt vi kan for å gå opp og har veldig lyst til det.

Haslum  27 (17)

Grane Arendal 33 (20)

Håndball, kvalifisering for 1. divisjon, 1. kamp

Haslum: Siri Hansson 3, Raluca Bala, Mie Sophie Sando 1, Kathinka Garmann Lvstad 4, Magdalena Sophia Mitrovic, Tine Hallan, Nora Stormo Svorte 2, Elise Ustgård Langås, Janine Borchgrevink Børkeeiet 6, Bettina Sonerud 2, Martina Jurisic, Eva Berg Stensrud 3, Thea Andersen 1, Thea Karlshaugen Pettersen 4, Renate Saastad 1, Regina Gulbrandsen

Toppscorer Grane Arendal: Sascha Juul 7

Dommere: Hilmar Ingi Jonsson og Øivind Andersen-Gott

Utvisninger: Haslum 2x2 min., Grane Arendal 2x2 min.

Tilskuere: 350 i Nadderud Arena