Skip to main content

Økte overskuddet med duppeditt-butikker

Kjell & Co Norway AS har hovedkontor-adresse i Sandvika Storsenter.

Foto: PRIVAT

Sandvika-selskapet Kjell & Co Norway økte omsetningen med 40 millioner kroner i fjor.

Den kjente elektronikkjeden Kjell & Company startet opp i Norge i 2015. I dag har de 19 fysiske butikker her i landet og med norsk hovedkontoradresse på Sandvika Storsenter.

«I 2019 ble omsetningen i selskapet 26 prosent høyere enn i 2018. Omsetningen i butikker vokste med over 16 prosent og omsetningen online vokste med 56 prosent.», skriver selskapet i sin årsberetning.

Økt overskudd

Overskuddet før skatt i det norske selskapet gikk opp fra 4,1 millioner kroner i 2018 til 5,6 millioner kroner i 2019. Selskapet forventer en fortsatt sterk vekst i 2020, selv om de regner med at det blir en reduksjon i antall transaksjoner på grunn  av Covid-19.

«Selskapet forventer også å se en vesentlig positiv utvikling i e-handelen sammenlignet mot 2019, både som følge av naturlig vekst, men også som en direkte konsekvens av Covid-19.», fastslår selskapet.

Selskapet har planlagt flere nye butikker i Norge i 2020. I fjor etablerte de butikker i Kristiansand, Tromsø, Bodø og Ålesund.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.