Skip to main content

Hun skal lede nye Rortunet

Heidi Koppangen Øysted skal lede kjøpesenteret Rortunet i Slemmestad.

Heidi Koppangen Øysted skal lede kjøpesenteret Rortunet i Slemmestad.

FOTO: PRIVAT

Tar med seg erfaring fra klesbransjen inn i lederjobben.

Det nye og langt større kjøpesenteret skal stå ferdig i høst – trolig i slutten av oktober. 

– Jeg søkte selv på stillingen og fikk den. Jeg synes jobben som senterleder på Rortunet er en sjelden mulighet og spennende stilling. Jeg kan både bruke den erfaringen jeg har tilegnet meg gjennom mange år i bransjen, og også den faglige kompetansen jeg har, sier Heidi Koppangen Øysted (38), som tar over styringen fra 1. august. 

Øysted bor selv i Slemmestad, med mann og en sønn. 

Hun overtar etter Marianne Mevik, som har ledet senteret i en årrekke. Mevik har tatt over som leder på senteret CC i Drammen. 

Erfaren i handel 

Det er en kvinne med lang erfaring i handel som skal lede det nye kjøpesenteret.

– Jeg har jobbet i retailbransjen i 18 år, blant annet som butikksjef hos GANT og VIC. Det siste halvannet året har jeg vært regionsjef i klesbutikken Zizzi, opplyser Øysted. 

Hun har studier i forretningsjus fra BI, og tar nå en master i organisasjon og ledelse ved NTNU. 

Kjøpesenteret Rortunet er fortsatt under bygging. Det skal stå ferdig i høst, trolig i slutten av oktober, ifølge eier Scala Eiendom.

Kjøpesenteret Rortunet er fortsatt under bygging. Det skal stå ferdig i høst, trolig i slutten av oktober, ifølge eier Scala Eiendom. 

FOTO: MARIT HELLAND

– Hvor skal Rortunets kunder først og fremst komme fra?

– Jeg tror Rortunet vil nå ut til mange, men kundene vil først og fremst komme fra Slemmestad og andre nærliggende tettsteder som Vollen, Sætre, Heggedal, Spikkestad og Røyken, svarer Øysted. 

– Hva er dine forventninger til besøket i de nye fysiske butikkene som kommer på Rortunet?

– Jeg håper jo flest mulig vil strømme til butikkene. Vi skal legge til rette for en fortsatt trygg handel, og jeg gleder meg stort til å ønske alle velkommen, sier hun. 

– Vi er svært glade for å få Heidi med på laget, og reisen med det nye Rortunet, sier Stian Tørres, leder for kommersiell drift hos Scala Eiendom, som eier Rortunet.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.